Facebook Pixel «Υπέγραψα κλήση και περιμένω να απολογηθεί η ΚΑΕ Αρης»!
Μπάσκετ
| 2015-05-26 22:28:00

«Υπέγραψα κλήση και περιμένω να απολογηθεί η ΚΑΕ Αρης»!

«Υπέγραψα κλήση και περιμένω να απολογηθεί η ΚΑΕ Αρης»!

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον μπασκετικό και τη βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ για τα επεισόδια με την ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος υπέγραψε κλήση προς την ΚΑΕ Αρης δίνοντας το δικαίωμα στη νομική του υπηρεσία να καταθέσει τις απόψεις της για τα γεγονότα της εν λόγω αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε για το μπάσκετ του Άρη:

«Δε θέλω να αντιδικήσω με κανέναν πρόεδρο, ο Άρης είναι ιστορικό σωματείο και έχει προσφέρει μεγάλες χαρές σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Ήταν η ομάδα που διέπρεψε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. μετά την ΑΕΚ. Μπορεί από συγκυρίες να μην έφερε ευρωπαϊκό τίτλο, αν και πήρε αργότερα κύπελλο Κόρατς, αλλά η αγάπη όλων των Ελλήνων για τον Αρη είναι δεδομένη. θέλω να πω προς όλους τους προέδρους να μην εμπλέκουν την Πολιτεία με θέματα απονομής πειθαρχικής δικαιοσύνης.

Αυτό το ζήτημα πρέπει να απασχολεί τα όργανα της κάθε διοργανώτριας αρχής. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε κάνεις γενναίες ενέργειες για την πάταξη της βίας, το πρώτο νομοσχέδιο ήταν με επείγοντα μέτρα κατά της βίας που αποτυπώνουν μια κατάσταση και τόνιζε ότι θα εφαρμοστούν όλα χωρίς να παρεκκλίνουμε από την ισονομία. Επομένως οποιεσδήποτε αναφορές για την κυβέρνηση σε αυτό το επίπεδο είναι άστοχες. Οπου γίνονται επεισόδια και υπάρχουν βιαιότητες θα εφαρμόζεται το άρθρο 1 του νόμου που δίνει τη δυνατότητα στον υπουργό να επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα.

Δε θα χαριστούμε σε κανένα, είτε τον συμπαθούμε είτε όχι. Ο νόμος εφαρμόζεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Για το θέμα του Άρη, έχω εξετάσει τα στοιχεία και έχω υπογράψει κλήση για να ακούσω τις απόψεις του Αρη. Θα καταθέσουν τις απόψεις τους σε μένα και θα εκδώσω την απόφαση, η οποία θα μπορεί να προσβληθεί ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags