Facebook Pixel Άναψε φωτιές η ατάκα του Μαρκαριάν!
| 2015-06-14 00:45:00

Άναψε φωτιές η ατάκα του Μαρκαριάν!

Άναψε φωτιές η ατάκα του Μαρκαριάν!

Την έριξε την μπόμπα ο Σέρχιο Μαρκαριάν! Τι είπε που ανάγκασε τα πάνελ της ΕΡΤ να ζητήσει διευκρινιστική απάντηση και πώς τα ...μπάλωσε μετά ο έμπειρος προπονητής;

Η νέα ντροπιαστική ήττα από τα Νησιά Φερόε και ο αποκλεισμός από το επόμενο Euro θα φέρουν πιθανότατα αλλαγές στην Εθνική ομάδα. Ο Γιώργος Καραγκούνης σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως θέλει πάντα να βρίσκεται δίπλα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να βοηθάει, ωστόσο ο Σέρχιο Μαρκαριάν παρότρυνε την ΕΠΟ και τον "Κάρα" να βρουν έναν νέο προπονητή!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός σε δηλώσεις μετά το ματς στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: "Πρέπει να σώσουμε πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω πως η πολιτική της ομοσπονδίας θα πρέπει να αλλάξει. Μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. Καραγκούνη) να ψάξουν για έναν προπονητή που να είναι για το καλύτερο. Κοιτώντας μπροστά να σώσουν ότι μπορούν και να κάνουν κάτι καλύτερο. Είναι ποδόσφαιρο. Δεν θέλεις να χάνεις"!

Όπως ήταν λογικό, οι συγκεκριμένες δηλώσεις του προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά και ειδικά η παρότρυνσή του στην ΕΠΟ να βρει έναν νέο τεχνικό να τρέξει το νέο πλάνο. Αμέσως, λοιπόν, του έγινε νέα ερώτηση από το στούντιο της ΕΡΤ για το αν θα παραιτηθεί, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να τα ...μαζέψει λέγοντας... "Όχι, έχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Αλλά ξέρεις πώς είναι αυτά τα πράγματα... Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μείνω".

Δεν ξέρουμε αν ο Μαρκαριάν έκανε κάποιο λάθος, αφού άλλωστε δε μιλάει και πολύ καλά τα ελληνικά (σίγουρα καλύτερα από πολλούς άλλους), ωστόσο στη συνέχεια έδειξε θετικός να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής, αρκεί να τον θέλουν... Μια δήλωση, πάντως, που προφανώς έγινε για να πέσουν οι τόνοι και να μη δοθεί συνέχεια... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags