Facebook Pixel Μήν κάνετε τους Κινέζους, ξέρουμε τί πρέπει να αλλάξει
| 2015-06-20 21:07:00

Μήν κάνετε τους Κινέζους, ξέρουμε τί πρέπει να αλλάξει

Μήν κάνετε τους Κινέζους, ξέρουμε τί πρέπει να αλλάξει

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στις αλλαγές, που πρέπει να γίνουν, όχι αύριο, αλλά... χθες στο ελληνικό πρωτάθλημα στην προσπάθεια να γίνει αξιόπιστο και τις τονίζει, για αυτούς, που κάνουν ότι δεν... βλέπουν και λένε, ότι... δεν ξέρουν τι πρέπει να αλλάξει!

Πολύς θόρυβος γίνεται για το τι θέλει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοκρατία και η αξιοπιστία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιθανότατα αυτοί, που απορούν , είτε ζουν σε άλλη χώρα, είτε κάνουν τους... Κινέζους. Διότι δεν μπορεί να μην βλέπουν τα αυτονόητα. Αυτά, που βλέπω εγώ και όλος ο υγιής κόσμος, που δεν αντέχει άλλο την αδικία να την βιώνει στο πετσί του, η να βλέπει μία ομάδα να είναι η μόνιμα ευνοημένη στο τέλος της χρονιάς . Επειδή, λοιπόν, κάποιοι θέλουν προτάσεις και κάνουν τους ανήξερους ας πω εγώ τι πιστεύω.

Δεν μπορεί να αρχίσει πρωτάθλημα με πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα τον Γιώργο Μποροβήλο, κατηγορούμενο για την υπόθεση «Koriopolis», έναν άνθρωπο, που στο γνωστό επεισοδιακό Δ.Σ της Λίγκα με την επίθεση, που δέχθηκαν Αλαφούζος και Κωνσταντίνου, έκανε ότι δεν είδε και δεν άκουσε . Ο συγκεκριμένος , σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχε ήδη αποχωρήσει από την θέση του, εδώ ακόμα ζει και βασιλεύει.

Δεν μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα με την σημερινή διαμορφωμένη κατάσταση στην ΚΕΔ και την διαιτησία. Αλλαγή προσώπων στην ΚΕΔ, χθες, όχι αύριο και επιλογή προσώπων, που θα είναι άφθαρτα και θα έχουν τη δύναμη να μην σηκώνουν το τηλέφωνο σε παράγοντες, για να τους κάνουν τα χατήρια. Αν δεν υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα, ας τους φέρουν απέξω

Αποβολή από τους πίνακες των διαιτητών, που έχουν αφήσει το στίγμα τους με όλα αυτά, που έχουν κάνει και την χρονιά, που τελείωσε και τις προηγούμενες.

Δεν είναι μόνο ο Σπάθας είναι και πολύ –όπουλοι(και όχι μόνο), που με αυτά, που έχουν κάνει θα έπρεπε να τους είχαν πάρει την σφυρίχτρα , εδώ όμως συνεχίζουν να μας χαλάνε τις Κυριακές μας. Φυσικά αποβολή των βοηθών , που παθαίνουν …..αγκύλωση σε κάποιες περιπτώσεις και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν σηκώνουν την σημαία με τίποτα.

Στην θέση των διαιτητών και των βοηθών, θα παίζουν κάποιοι συνάδελφοί τους, που θα προέρχονται από πιο κάτω και θα δίνουν εξετάσεις σε κάθε ματς. Θα ξέρουν όλοι ότι στο πρώτο χοντρό λάθος θα μείνουν δύο μήνες έξω και στο δεύτερο χοντρό λάθος θα πάνε σπίτι τους. Και βέβαια στην διάρκεια της χρονιάς αποβολή των παρατηρητών, που βάζουν βαθμολογίες σύμφωνα με αυτά, που... ακούν και όχι σύμφωνα με αυτά, που βλέπουν και βλέπουμε όλοι μας.

Αλλαγή στην ΕΠΟ και ξήλωμα των προσώπων, που διοικούν. Από τον Σαρρή στον Γκιρτζίκη πήγαμε , μας βρήκε μεγάλο κακό . Αυτό είναι το πιο δύσκολο να γίνει, διότι ψηφίζουν οι ενώσεις, που... ψηφίζουν για κάποιους λόγους και όποια ένωση είναι... απέναντι την τρώει η μαρμάγκα. Αυτό το τελευταίο πρέπει να σταματήσει…

Αλλαγή στα πρόσωπα, που συνθέτουν την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα. Η οποία έχει οργιάσει με τις αποφάσεις της. Είδαμε σημεία και τέρατα και φέτος. Στον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκε όλη η αυστηρότητά της σε κάθε παιχνίδι σε σημείο πρόκλησης και πλέον ήταν σίγουρη μετά από κάθε ματς η επιβολή προστίμου, όχι διότι κάτι έγινε απαραίτητα , αλλά διότι έπρεπε. Την ίδια ώρα , για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ(καπνογόνο στον Γλύκο και τραυματισμός του, επίθεση από οπαδό στον Φακούντο Περέιρα την ώρα, που πήγαινε στα αποδυτήρια ) ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ.

Ακόμα και στο ντέρμπι της Λεωφόρου , όπου όντως έγιναν επεισόδια, τα οποία καταδίκασαν όλοι -και ο ίδιος ο Παναθηναϊκός- δεν επιβλήθηκε καμία ποινή, ούτε στον Περέιρα, που με τη κίνηση των χεριών του προκάλεσε οπαδό του Παναθηναϊκού να έρθει μέσα, αλλά δεν ελήφθη υπόψη το γεγονός, ότι ο Μαρινάκης παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας, που είχαν αποφασιστεί το πρωί και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπήρχε ειδικό μπουθ, για να καθήσει μαζί με τους επίσημους του Ολυμπιακού.

Ότι ισχύει και στο Καραισκάκη για τους επισήμους του Παναθηναϊκού και τον Αλαφούζο , που πάνε στο μπουθ και δεν βολτάρουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το παιχνίδι πήρε μία νίκη, που την έχασε επί της ουσίας στα χαρτιά με το -3

Ακόμα στην Σούπερ Λίγκα οι ψηφοφορίες για μία σειρά από θέματα να μην εξαρτώνται από το πόσους… δανεικούς έχουν κάποιες ομάδες, αλλά να εξαρτώνται από ομάδες αυτόφωτες, που έχουν το σθένος να πουν-αν χρειαστεί και είναι για το συμφέρον τους- όχι σε αυτόν, που έχει τη δύναμη, διότι πολύ απλά δεν τον έχουν ανάγκη.

Εγραψα τα αυτονόητα , αυτά, που έχουμε όλοι στο μυαλό μας και παρακολουθούμε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα πρώτα που πρέπει να γίνουν, για να αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα περίοδο και να έχουμε την αίσθηση, ότι κάτι αλλάζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επιστρέφει η αξιοκρατία και η αξιοπιστία. Αν δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά όλοι θα συμμετέχουν σε ένα ακόμα πρωτάθλημα, την κατάληξη του οποίοι θα την ξέρουμε. Οπότε θα έχουν και αυτοί ευθύνη, που δέχονται να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα…

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags