Facebook Pixel Παναθηναϊκός εναντίον ΕΠΟ!
| 2015-06-26 15:34:00

Παναθηναϊκός εναντίον ΕΠΟ!

Παναθηναϊκός εναντίον ΕΠΟ!

Η πράσινη ΠΑΕ σε ανακοίνωση της με πολύ σκληρο ύφος επιτίθεται στην ομοσπονδία και στον Γιώργο Γκιρτζίκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων "να φροντίσει ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΟ πρωτευόντως τα του οίκου του"...
 

Αναλυτικά:

"Η από 26.06.2015 (αρ.πρωτ. 19697) επιστολή της ΕΠΟ προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδεικνύει τον τρόπο, που ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του θεσμικού του ρόλου.

Επισημαίνουμε ότι θα ήταν φρονιμότερο κι επωφελέστερο για την ακεραιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ να μην εξαντλεί την αγωνία του σε δημοσιεύματα πιθανολογούμενων προθέσεων του Παναθηναϊκού σε ένα Πρωτάθλημα, που διοργανώνεται από τη Superleague, για την εφαρμογή του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ, καθώς και την ενημέρωση των υπερεθνικών ποδοσφαιρικών αρχών, αλλά σε πραγματικά ζητήματα, όπως τη διαφθορά που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις βαρύτατες ποινικές κατηγορίες που έχουν αποδοθεί σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες του Πρωταθλήματος αυτού, αλλά και σε στελέχη της Ομοσπονδίας.

Να φροντίσει ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΟ πρωτευόντως τα του οίκου του, ώστε να επιλαμβάνονται τα αρμόδια εσωτερικά πειθαρχικά όργανα με την υποχρέωση πίστης και επιμέλειας που επιβάλλει το αυτοδιοίκητο για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ακεραιότητα των Πρωταθλημάτων, καθώς και να μην ενημερώνονται οι υπερεθνικές αρχές με τουλάχιστον ανακριβείς και ελλιπείς αναφορές από τα επιφορτισμένα με τη διασφάλιση τήρησης της νομιμότητας όργανα της ΕΠΟ.

Τέλος, όποια τυχόν απόφαση της ΠΑΕ αφορά στην ΕΠΟ, να είναι βέβαια η Ομοσπονδία ότι θα τους γνωστοποιείται πάντα με τον πλέον επίσημο κι ενδεδειγμένο τρόπο."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags