Facebook Pixel Η δύναμη της αντιοξείδωσης μέσα από το Worts!
| 2015-06-26 17:22:00

Η δύναμη της αντιοξείδωσης μέσα από το Worts!

Η δύναμη της αντιοξείδωσης μέσα από το Worts!

Όλοι δεν θέλουμε να έχουμε ενισχυμένη την άμυνα του οργανισμού μας, δεν θέλουμε να έχουμε αυξημένη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις από εξωγενείς παράγοντες όπως είναι οι ιοί και τα μικρόβια;

Αυτό μπορεί να μας το προσφέρει το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς, χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε Βιταμίνη C καθώς και άλλα φυσικά συστατικά.

Περιέχει τη βασική αντιοξειδωτική Βιταμίνη C, που έχει χαρακτηριστεί για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση. Η λήψη Βιταμίνης C έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής των λεμφοκυττάρων, λευκά αιμοσφαίρια που αντιμετωπίζουν τους ξένους εισβολείς στο σώμα μας, όπως είναι τα βακτήρια και οι ιοί. Διαθέτει ισχυρή προστατευτική επίδραση στον οργανισμό, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό του σύστημα. Γι’ αυτό πολλές φορές και ένα μικρό έλλειμμα Βιταμίνης C μπορεί να εξασθενίσει την άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Επίσης, χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση, προφυλάσσει τις κυτταρικές μεμβράνες από τη φθορά, οπότε και εξηγείται η αντιγηραντική της δράση.

Πέραν από αυτή τη δράση η Βιταμίνη C τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή και για την ικανότητά της να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Στο δέρμα μας υπάρχουν κάποια κύτταρα που λέγονται ινοβλάστες, τα οποία παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, πρωτεΐνες που διατηρούν το δέρμα ελαστικό. Όμως, καθώς μεγαλώνουμε, αυτή η παραγωγή φθίνει. Η Βιταμίνη C είναι εκείνη η ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες να συνεχίζουν να παράγουν τις συγκεκριμένες πρωτεΐνες. Είναι γνωστή για τις επανορθωτικές ιδιότητες που έχει πάνω στη γήρανση της επιδερμίδας, λειαίνοντας τις ρυτίδες, ενισχύοντας την ελαστικότητα και χαρίζοντας φροντίδα και λάμψη. Το κολλαγόνο είναι εξίσου σημαντικό συστατικό στη δομή της τρίχας και των νυχιών οπότε και γίνονται πιο ανθεκτικά και λαμπερά.

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τo, στο www.johnnoaworts.com / Τηλ: 2110123575 ή σε όλα τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags