Facebook Pixel Να τι θα βγάλει η κάλπη!
Life
| 2015-06-28 10:00:00

Να τι θα βγάλει η κάλπη!

Να τι θα βγάλει η κάλπη!

Διαβάστε το σχόλιο του Αποδυτηριάκια. 

Έστω ότι γίνεται το δημοψήφισμα την Κυριακή. Όλα μέσα είναι. Και να μη γίνει, τελικά. Και να διαφοροποιηθεί το ερώτημα του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ». Εδώ είμαστε! Εδώ είναι η ουσία και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Άσε τι λέει ο σύριζας. Ότι, δηλαδή, με το «ΝΑΙ» ψηφίζεις αυτό, με το «ΟΧΙ» ψηφίζεις το άλλο. Δεν τα ξέρει αυτά ο κοσμάκης. Ότι θέλουν μπορούν να λένε ο σύριζας και οι αντίπαλοί του με το «ΟΧΙ» και με το «ΝΑΙ».

Ένα ξέρει ο κόσμος. Ότι αν ψηφίζει «ΟΧΙ» στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα. Αν ρίξει το «ΝΑΙ» λέει στον Τσίπρα «Μάζεψτα και δίνε του». Απλά πράγματα. Ξεκάθαρα.

Ποιος το κάνει το δημοψήφισμα; Ο σύριζας. Άρα, το «ΝΑΙ» και το «ΟΧΙ» αφορά την κυβέρνηση. Μόνον. Καμμία Ευρώπη, καμμία διαπραγμάτευση, κανένα «ΝΑΙ» και «ΟΧΙ» σε μνημόνια και τρόικα.

Παρακάτω. Πάμε στα δύσκολα. Στα πολύ δύσκολα. Τι ψηφίζεις; Είπαμε τι θα βγάλει η κάλπη. Με το «ΝΑΙ» ο κόσμος συνεχίζει να παίζει μπάλλα με τον Τσίπρα, άσχετα αν έχει κλονιστεί ή, όχι η εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό. Με το «ΟΧΙ» του βγάζει κόκκινη κάρτα.

Εσύ τι ψηφίζεις. Κατά τη γνώμη μου, ψηφίζεις «ΟΧΙ» αν είσαι σωστός πολίτης και βέβαια ποντάρεις στον Τσίπρα. Αν πάλι δεν θέλεις να φύγεις από την Ευρώπη, δηλαδή έχεις απορρίψει τον Τσίπρα, τότε δεν ψηφίζεις. Ούτε «ΝΑΙ», ούτε «ΟΧΙ». Απέχεις από το δημοψήφισμα. Αρνείσαι να συμμετάσχεις σ' ένα κόλπο που το στήνει αυτός που δεν έχει τη συναίνεσή του. Δεν νομιμοποιείς πολιτικά και κυρίως εθνικά ένα κόλπο, λέω για το δημοψήφισμα, αφού θεωρείς ότι σε στέλνει στο σκοτάδι.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ έγινε ένα απίθανος διορισμός (!!!), αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags