Facebook Pixel Αποκαλύψεις Ρομπέρτο για τη μεταγραφή του!
| 2015-07-10 11:38:00

Αποκαλύψεις Ρομπέρτο για τη μεταγραφή του!

Αποκαλύψεις Ρομπέρτο για τη μεταγραφή του!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για...Ρόμα, Λίβερπουλ και την αλήθεια στα περί μεταγραφής του Ρομπέρτο!

Πολλά λέγονται και γράφονται όλο αυτό το καλοκαίρι για το Ρομπέρτο και ενδεχόμενη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Ο ίδιος ο Ρομπέρτο δεν έχει βγει να τοποθετηθεί δημόσια, μέχρι στιγμής. Τι πραγματικά λέει στο πολύ στενό του περιβάλλον; Τα αποκαλύπτει πηγή που βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Ισπανό γίγαντα…

Ένα. Όντως έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον εδώ κι αρκετό καιρό από σημαντικές ομάδες σημαντικών ευρωπαίκών πρωταθλημάτων για το Ρομπέρτο, αλλά συγκεκριμένη, σοβαρή, επίσημη και δελεαστική προσφορά ακόμη δεν υπάρχει. Αποτελεί εμπόδιο η κάλυψη της ρήτρας των 8 εκ. Ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός. Αυτή την στιγμή, υπάρχουν ακόμη δύο ομάδες που έχουν τον Ισπανό στην ατζέντα τους και μπορεί να κάνουν πρόταση (κατά δικές μου πληροφορίες είναι η Ρόμα κι η Λίβερπουλ).

Δύο. Κακώς έχει δημιουργηθεί σε κάποιους η εντύπωση ότι ο Ρομπέρτο καίγεται να φύγει από τον Ολυμπιακό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο 29χρονος γκολκίπερ είναι μια χαρά στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και θα ήθελε να μείνει! Είναι ευτυχής γιατί εδώ έχει βρει τον εαυτό του, αλλά και το ρόλο του (ηγετικό) στην ομάδα και όλοι τον αγαπάνε. Είναι ξεκάθαρο: ο Ρομπέρτο δεν καίγεται να φύγει. Δεν έχει εδώ κανένα πρόβλημα, του αρέσει η ομάδα, αλλά και η ζωή.

Τρία. Σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε μία μεταγραφή, σε μία πραγματικά όμως καλή πρόταση. Δηλαδή σε κάτι σπουδαίο. Μία καλή ομάδα, από ένα καλό πρωτάθλημα, μέσα στα τρία-τέσσερα κορυφαία της Ευρώπης. Εάν τον ικανοποιούσε απολύτως και οικονομικά, αλλά κι εάν ικανοποιούνταν κι ο Ολυμπιακός απολύτως οικονομικά. Δεν πρόκειται να φύγει απλά για να κάνει μεταγραφή. Πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό.

Εν κατακλείδι: Για να φύγει ο Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό, πρέπει να βρεθεί κάτι πολύ καλό. Και να μείνει στον Ολυμπιακό, όμως, πάλι θα είναι πολύ ευχαριστημένος! Δεν καίγεται να φύγει, είναι η έκφραση που ταιριάζει στην περίπτωση Ρομπέρτο.

Τον θέλουν Ρόμα και Λίβερπουλ, τον καλοβλέπουν κι ένα-δύο ισπανικές ομάδες, αλλά ακόμη στο χέρι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags