Facebook Pixel Φήμη για Τσίπρα-Βενιζέλο που θα προκαλέσει σάλο!
Life
| 2015-07-12 14:00:00

Φήμη για Τσίπρα-Βενιζέλο που θα προκαλέσει σάλο!

Φήμη για Τσίπρα-Βενιζέλο που θα προκαλέσει σάλο!

Κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του Kώστα Καραμανλή αποκάλυψε ποιο είναι το σχέδιο των εταίρων. "Η Ευρώπη θέλει να ξεφτιλίσει και να ταπεινώσει τον πρωθυπουργό".
 

Χθες βγήκε η απίστευτη είδηση ότι οι δανειστές ζητούν, εκτός των επιπλέον μέτρων, να μπει στην κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να ανακτηθεί σε κάποιο βαθμό η χαμένη εμπιστοσύνη προς την ελληνική πλευρά.

Την ίδια στιγμή, άλλο σχετικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι στον ανασχηματισμό που έχει αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας προβλέπονται κρούσεις προς στελέχη του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, για να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ νέους συμμάχους, μετά τις απώλειες που έφερε η τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή.

Τώρα, ένα ακόμα δημοσίευμα, ενισχύει το σενάριο που θέλει τη συγκρότηση "κυβέρνησης εθνικής ενότητας", με πολλές προσθήκες επιφανών στελεχών.

Όπως φέρεται να αποκάλυψε κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του Kώστα Καραμανλή, μιλώντας στην ιστοσελίδα makeleio.gr, είναι πολύ πιθανό στη νέα κυβέρνηση να έχει θέση και ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

"Η Ευρώπη θέλει να ξεφτιλίσει και να ταπεινώσει τον Τσίπρα. Ο μικρός άργησε να το καταλάβει. Δε θα προβεί μόνο σε απομακρύνσεις όσων δεν τον στήριξαν προχτές στη Βουλή, δε θα αναγκαστεί να προχωρήσει μόνο σε κυβέρνηση εθνικής σωτήριας δίνοντας έτσι υπουργικούς θώκους σε στελέχη του Ποταμιού και της ΝΔ, αλλά θα κάνει και κάτι άλλο…", είπε και συνέχισε:

"Θα τον φτάσουν να συνεργαστεί μέχρι και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μην εκπλαγεί κάνεις αν δει τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ υπερυπουργό δίπλα στον Τσίπρα"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη ατάκα Τσίπρα σε Βαρουφάκη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags