Facebook Pixel Παραίτηση ΣΟΚ σε αθλητική εφημερίδα!
Life
| 2015-07-16 20:56:00

Παραίτηση ΣΟΚ σε αθλητική εφημερίδα!

Παραίτηση ΣΟΚ σε αθλητική εφημερίδα!

Η αλήθεια είναι πως πολλοί την περίμεναν αλλά λίγοι είχαν προβλέψει το τάιμινγκ...

Την παραίτησή του λοιπόν από την εφημερίδα "Γαύρος" και το gavros.gr ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης από το μικρόφωνο του Sport24 Radio ο Διονύσης Βερβελές.

Ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Ολυμπιακού και τα τελευταία χρόνια διευθυντής της εφημερίδας και του σάιτ απέδωσε το διαζύγιό του με τον "Γαύρο" σε λειτουργικά προβλήματα αλλά, κυρίως, στο οικονομικό που ταλαιπωρεί την εφημερίδα και συνακόλουθα τον ίδιο και τον υπόλοιπο προσωπικό.

Είπε ότι ελπίζει η υπόθεση της αποχώρησής του – που τυπικά δεν έχει τελειώσει – να λήξει ομαλά, αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις της μισθοδοσίας (και ότι έχει ξεχάσει πλέον πώς γίνεται!) και στη δύσκολη προσωπικά θέση του για τις οφειλές στους εργαζόμενους.

Υπογράμμισε, μάλιστα, το πόσο δυσάρεστα ένιωσε όταν μια κυρία (δεν διευκρίνισε αν είναι η ίδια εργαζόμενη ή σύζυγος εργαζόμενου στην εφημερίδα) του εκμυστηρεύτηκε ότι λόγω του οικονομικού προβλήματος αδυνατεί να ζήσει τα παιδιά της.

Ο Διονύσης Βερβελές (που ανέλαβε τη διεύθυνση του Γαύρου όταν αποχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς, σημερινός υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός) έχει καθημερινή εκπομπή στον Sport24 Radio μαζί με τους Βαγγέλη Αρναούτογλου και Κώστα Μανωλιουδάκη (τίτλος της «Οι τρεις Μπαλαδέρος») και εκεί το μεσημέρι της Τετάρτης έκανε αναφορά στη διακοπή της συνεργασίας με την εφημερίδα. 

Διαβάστε και την ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook:

Μάιο του 2010 έγινε η σέντρα, αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έχουν και λήξη. Οφείλω να ενημερώσω όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μου 5 χρόνια και κάτι, πως αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» και το gavros.gr
Σκέφτηκα πολύ, περίμενα πιο πολύ, το… πάλεψα, αλλά το θέμα είναι τι λέει η ψυχή σου, η καρδιά σου, ο… Διονύσης. Και σίγουρα στεναχωριέμαι επειδή έριξα και πολλή δουλειά εκεί (αυτοί που ξέρουν, ξέρουν), αλλά και πάλεψα κόντρα σε πολλά προβλήματα, τέτοια που δεν χωράει το μυαλό ορισμένων.
Άλλοι θα πουν πολλά. Δεν πειράζει… Καλή καρδιά.
Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Γνώρισα αξιόλογους χαρακτήρες, παιδιά που με αγάπησαν… Ίσως κάποιοι θεωρούν ότι τους αδίκησα. Ακόμη και αν αισθάνονται έτσι, τουλάχιστον τα έχω καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν είχα τέτοιο στόχο… Ήμουν ειλικρινής και προσπάθησα να βοηθήσω. Όσο μπορούσα…
Υ.Γ.: Αυτά τα υστερόγραφα δεν θα τα ξαναδιαβάσετε στον «ΓΑΥΡΟ»… Ποιος ξέρει αν κάπου αλλού στο μέλλον…
Υ.Γ.2: Οι κυριότεροι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ήταν τα οικονομικά προβλήματα και θέματα λειτουργικότητας.
Υ.Γ.3: Ελπίζω να δοθεί ένα καλό τέλος τουλάχιστον και μην… μπλέξουμε με τις εποχές.
Υ.Γ.4: Βλέπει ο Θεός…
Υ.Γ.5: Ευχαριστώ τους δικούς μου ανθρώπους που είναι δίπλα μου στις τελευταίες πολύ δύσκολες ημέρες και που… ανέχθηκαν τα νεύρα μου μέχρι να αποφασίσω.
Υ.Γ.6: Είναι μεγάλη υπόθεση να κοιμάσαι ήρεμος τα βράδια. Και με… την συνείδησή σου σε καλή κατάσταση.
Υ.Γ.7: ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μια ζωή!
Υ.Γ.8: Μετά από πολλή πίεση, χρειάζομαι ξεκούραση και ό,τι προκύψει (και αν…) θα το πληροφορηθείτε αμέσως.
Υ.Γ.9: Καλή συνέχεια σε αυτούς που συνεχίζουν… Καλή δύναμη και αντοχή!
Υ.Γ.10: Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με διαβάσατε έστω και μία φορά. Είτε στο σάιτ είτε αν δώσατε 1 ευρώ αρχικά και 1,30 στη συνέχεια. Να σας έχει ο Θεός καλά…
Υ.Γ.11: Πρώτα ο Θεός υγεία να έχουμε και προχωράμε… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags