Facebook Pixel Αν είναι δυνατόν! Ούτε να πεθάνουμε και να γ@μ@σουμε δεν μπορούμε με τα νέα μέτρα...
Life
| 2015-07-16 23:50:00

Αν είναι δυνατόν! Ούτε να πεθάνουμε και να γ@μ@σουμε δεν μπορούμε με τα νέα μέτρα...

Αν είναι δυνατόν! Ούτε να πεθάνουμε και να γ@μ@σουμε δεν μπορούμε με τα νέα μέτρα...

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ανακάλυψε ο σκύλος στις αυξήσεις που έρχονται σε προϊόντα και υπηρεσίες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα που ζήτησαν οι αγιογδύτες, οι δανειστές.

Με το τρίτο μνημόνιο που έφερε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το μεταφρασμένο σε... ναι το όχι του λαού είναι δεδομένο, ότι θα ματώσουμε. Οι δανειστές δε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνης τους απαίτησαν να ψηφιστούν (όπως και έγινε) κάποια μέτρα άμεσα. Λοιπόν όπως το ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα ξεκινήσει η εφαρμογή των νέων διατάξεων του ΦΠΑ, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Εδώ σας μεταφέρουμε στο ζουμί των νέων μέτρων. Αποφασίστηκε αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23% για άλλες 13 κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, στον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ 23% και όχι στο 13%, όπως αναφερόταν στο αρχικό σχέδιο νόμου, μεταφέρονται, μεταξύ άλλων:

Η ζάχαρη, ζώα και πτηνά που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή, τα καυσόξυλα, η παροχή υπηρεσιών για τη γεωργική παραγωγή ΚΑΙ... δώστε προσοχή.

Η παροχή υπηρεσιών από γραφεία κηδειών και τα προφυλακτικά.

Ούτε να πεθάνουμε και να γαμήσουμε δεν μπορούμε με τα νέα μέτρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags