Facebook Pixel Τι είπε ο Αναστασίου για την "πρώτη" του Σάντσεθ!
| 2015-07-20 15:22:00

Τι είπε ο Αναστασίου για την "πρώτη" του Σάντσεθ!

Τι είπε ο Αναστασίου για την "πρώτη" του Σάντσεθ!

Ποια ήταν η πρώτη εντύπωση του Γιάννη Αναστασίου για τον Σέρχιο Σάντσεθ;

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Ισπανό αμυντικό στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και αποκόμισε μια πρώτη εικόνα για τον πρώην παίκτη της Μάλαγα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Πράσινη»

Κόουτς πώς την είδες την ομάδα με τον Λεβαδειακό;

«Είδαμε αρκετά καλά πράγματα και νομίζω ότι όταν ανεβάσαμε το τέμπο και παίξαμε το παιχνίδι που ξέρουμε και στον ρυθμό που μπορούμε να παίξουμε, είδαμε αυτοματισμούς, ποικιλία στην ανάπτυξή μας, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα το κυριότερο είναι ότι σημαδεύσανε οι τρεις επιθετικοί μας γκολ, σημειώσαμε γκολ από στημένες φάσεις, δείξαμε ότι σιγά-σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μας, αλλά από την άλλη κάναμε και κάποια λάθη, που πιστεύω ότι δεν επιτρέπονται. Ήταν αβίαστα λάθη χωρίς πίεση, αλλά έχει ίσως να κάνει και με το ότι το σχήμα ήταν λίγο διαφορετικό και με τα πρόσωπα και χρειάζεται λίγο χρόνο για να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Πιστεύω ότι επειδή το κλίμα είναι αρκετά καλό μέσα στην ομάδα και τα παιδιά λειτουργούν πάρα πολύ καλά τις επόμενες ημέρες, θα αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο θέμα της επικοινωνίας».

Μας φάνηκε κάποιες στιγμές το σχήμα ότι ήταν 4-3-2-1…

«Ήταν 4-3-2-1, αλλά λίγο διαφορετικό με έναν ακραίο πιο πολύ τον Καλτσά».

Αυτό το δοκιμάσατε εν όψει Μπριζ;

«Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα εν όψει Μπριζ. Θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι ένα σύστημα, που το έχουν παίξει τα παιδιά πολλές φορές πέρυσι και το ξέρουν και η τελευταία πρόβα είναι την Τετάρτη (με την Ουντινέζε)».

Τον Σάντσεθ πώς τον είδατε στο ντεμπούτο του;

«Φάνηκε ότι θέλει παιχνίδια, θέλει ρυθμό, κάνει προσπάθεια, βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα, έχει ανεβάσει ρυθμό στην προπόνηση. Το σημαντικό είναι ότι είναι fit, θέλει να παίξει, ξέρει που ήρθε, ξέρει ποιες είναι οι απαιτήσεις. Ο ίδιος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Το σημερινό παιχνίδι και αυτό της Τετάρτης θα του δώσει μεγαλύτερη ευκολία να επικοινωνεί περισσότερο με τους συμπαίκτες του, διότι είναι ένας παίκτης που μιλάει μέσα στο γήπεδο. Αυτό το είδαμε και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που ήρθε στην ομάδα και παράλληλα με την ποιότητά του θα βοηθήσει όλη την ομάδα».

Την Μπριζ την ξέρετε καλά, είστε έτοιμοι;

«Την Μπριζ την είδαμε στο μεταξύ μας φιλικό, έχουμε μαζέψει πληροφορίες. Θα την δει ο Στιβ και με τη Σεντ Τρούιντεν και θα είμαστε έτοιμοι».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags