Facebook Pixel Μόνο απ'τον Ολυμπιακό πρέπει να δανείζεται ο Άρης δηλαδή;
| 2015-08-11 18:10:00

Μόνο απ'τον Ολυμπιακό πρέπει να δανείζεται ο Άρης δηλαδή;

Μόνο απ'τον Ολυμπιακό πρέπει να δανείζεται ο Άρης δηλαδή;

Γιατί οι Αριανοί τα πήραν στο κρανίο με τη μεταγραφή του Σταύρου Πεταυράκη;

Απορίες προκαλεί η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη μεταγραφή του Σταύρου Πεταυράκη με τη μορφή δανεισμού απ'την ΑΕΚ. Όπως ενημερωθήκατε, το κλαμπ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα (Aris Athens Fan Club) Πήρε θέση για τον δανεισμό του 23χρονου αριστερού μπακ από την ΑΕΚ κατηγορώντας τη διοίκηση για αυτή την κίνηση, την οποία χαρακτήρισαν προσβλητική για την ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα απαίτησαν να ακυρωθεί η μεταγραφή αλλιώς να ψάξουν οι ιθύνοντες να κρυφτούν.

«Διαχρονική επιλογή μας είναι να μην ανακατευόμαστε με διοικητικά θέματα.

Για τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης όμως ο δανεισμός παίκτη και ειδικά από το σιχαμένο χανούμι δεν είναι θέμα διοικητικό αλλά ευθεία προσβολή στην τιμή και την ιστορία του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας.

Για αυτό στείλτε τον πίσω με το επόμενο αεροπλάνο ή πάρτε το εσείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αυτή η αρνητική στάση των Αριανών πηγάζει απ'την κόντρα που έχουν με τους ΑΕΚτζήδες. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, που λέει και το τραγουδάκι. Απ'το 1995, όταν σε ένα παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, τραυματίστηκε ο οπαδός της Ένωσης, Νίκος Ξηροκώστας, έμεινε παράλυτος και στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, οι Θεσσαλονικείς ανήρτησαν ένα απαράδεκτο πανό με αναπηρικό καροτσάκι.

Ωστόσο, η ανακοίνωση των οργανωμένων προκαλεί πολλές απορίες. Για παράδειγμα, γιατί θεωρούν τον δανεισμό απ'την ΑΕΚ προσβολή στην ιστορία του συλλόγου; Όταν η ομάδα τους δανειζόταν απ'τον Ολυμπιακό παίκτες, με πρόσφατα παραδείγματα τους Τάτο, Διαμαντάκο και Βασίλη Καραγκούνη, δεν αποτέλεσε προσβολή για την τιμή του συλλόγου;

Εκτός και αν οι Αριανοί πιστεύουν, ότι μόνο απ'την ομάδα του Πειραιά πρέπει να δανείζονται. Εκεί πάμε πάσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags