Facebook Pixel Παραμένουν αμφίβολοι Νίνης, "Τορο"
| 2015-08-31 20:54:00

Παραμένουν αμφίβολοι Νίνης, "Τορο"

Παραμένουν αμφίβολοι Νίνης, "Τορο"

Προπόνηση με τραυματίες και αρκετά νέα πρόσωπα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η Εθνική μας ομάδα ενόψει του αγώνα με την Φινλανδία (4/9, 21:45)

Ο νέος βοηθός του Κώστα Τσάνα είναι ο γυμναστής από την Νέων, Γρηγόρης Μπιζάς, που στο παρελθόν έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες όπως ο Πανθρακικός. Επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης βάζοντας στο... μενού της προθέρμανσης ασκήσεις με μπάλα.

Εκτός προγράμματος τέθηκαν ουσιαστικά τέσσερις παίκτες. Ο Νίνης που είναι τραυματίας, ο Παπασταθόπουλος που έφτασε στις 7 το απόγευμα στην Αθήνα και δεν προσήλθε εγκαίρως, ο Παπαδόπουλος που έκανε αποθεραπεία και ο Τοροσίδης που επίσης είναι τραυματίας. Τόσο ο Νίνης όσο και ο Τοροσίδης παραμένουν αμφίβολοι για την Φινλανδία και ειδικά ο δεύτερος.

Επιπλέον ο Βύντρα με τον Σάμαρη κινήθηκαν σε ένα μέρος της προπόνησης ατομικά με τρέξιμο. Οι γκολκίπερ -όπως ήταν αναμενόμενο- έκαναν χωριστά πρόγραμμα. Η προπόνηση κράτησε 50 λεπτά και ο Τσάνας μίλησε περισσότερο με τα νέα πρόσωπα της Εθνικής. Αυτό που βγαίνει είναι η μεγάλη ανάγκη για νίκη, την οποία αγνοεί εδώ και αρκετό καιρό η Εθνική μας αλλά και η προσπάθεια για ψυχολογική ανάταση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags