Facebook Pixel Κατέθεσε στο ΥΠΑΠΕΝ το αίτημα για παράταση ο Δήμος
| 2015-09-17 18:01:00

Κατέθεσε στο ΥΠΑΠΕΝ το αίτημα για παράταση ο Δήμος

Κατέθεσε στο ΥΠΑΠΕΝ το αίτημα για παράταση ο Δήμος

Κατατέθηκε από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας στο ΥΠΑΠΕΝ το αίτημα για παράταση της δημόσιας διαβούλευσης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της «Αγιά Σοφιάς».

Έπειτα από την έγκριση που πήρε κατά πλειοψηφία στο πρόσφατο ΔΣ η διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου, προχώρησε στην κατάθεση του συγκεκριμένου αιτήματος, με το οποίο ζητά να μην ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου η δημόσια διαβούλευση. Ο λόγος; Ότι εξ αιτίας των διακοπών του Αυγούστου, δεν προλαβαίνει να καταθέσει φάκελο με τις απόψεις του στο Υπουργείο έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το έγγραφο με το αίτημα του Δήμου έχει προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ΥΠΑΠΕΝ, προκειμένου να το εξετάσουν και η απάντηση του Υπουργείου θα δοθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, μιας και ο χρόνος που απομένει πλέον μέχρι την ολοκλήρωση της διαβούλευσης είναι μέχρι την προσεχή Τετάρτη. Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι η προσπάθεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας να καθυστερήσει τη διαδικασία θα πέσει στο κενό, καθώς στον νόμο δεν προβλέπεται πουθενά δικαίωμα του Δήμου ή της Περιφέρειας να ζητήσουν παράταση της διαβούλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος έχει ήδη ετοιμαστεί για το... αρνητικό σενάριο και έχει γνωστοποιηθεί ότι αν το αίτημά του δεν γίνει δεκτό, θα κάνει έκτακτο ΔΣ μέχρι την επόμενη Τρίτη, προκειμένου να εκφράσει... στα γρήγορα τις θέσεις του και να καταθέσει τον απαιτούμενο φάκελο στο ΥΠΑΠΕΝ.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags