Facebook Pixel Η ατάκα Βενγκέρ για τον Ολυμπιακό!
| 2015-09-28 16:57:00

Η ατάκα Βενγκέρ για τον Ολυμπιακό!

Η ατάκα Βενγκέρ για τον Ολυμπιακό!

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για την αυριανή «μάχη» της Άρσεναλ με τους Πειραιώτες και τις δυσκολίες που κρύβει το ματς. Σίγουρα τα λόγια του «ανέβασαν» τους πρωταθλητές Ελλάδας.
 

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για την αυριανή «μάχη» της Άρσεναλ με τους Πειραιώτες και τις δυσκολίες που κρύβει το ματς. Σίγουρα τα λόγια του «ανέβασαν» τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα δυνατό σύνολο. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να βγούνε στην επίθεση. Συνήθως στην έδρα μας οι ομάδες αμύνονται σφιχτά. Εμείς από τη μεριά μας θα χρειαστεί να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση», ανέφερε ο Βενγκέρ.

Όσον αφορά στους τραυματισμούς, ο Αλσατός τεχνικός αποκάλυψε πως ο Φρανσίς Κοκλέν προπονήθηκε κανονικά, αλλά η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα δεν είναι ακόμα 100% επιβεβαιωμένη, ενώ οι Αρτέτα και Φλαμινί μένουν εκτός. «Ο Κοκλέν επιστρέφει στην αποστολή. Προπονείται από χθες, θα δούμε αν θα αγωνιστεί. Αντίθετα οι Φλαμινί και Αρτέτα αντιμετωπίζουν κάποια μυϊκά προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι διαθέσιμοι», τόνισε ο Βενγκέρ.

Από τη μεριά του ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της φόρμας των Αλέξις Σάντσες και Θίο Γουόλκοτ: «Ο Αλέξις Σάντσες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και ο Γουόλκοτ ήταν φανταστικός. Ο Σάντσες είναι ένας από τους πιο παθιασμένους παίκτες που ξέρω. Μαθαίνω πολλά από αυτόν», υπογράμμισε ο Τσάμπερλεϊν, ενώ για την πιθανή επιστροφή του Κοκλέν στην ενδεκάδα της Άρσεναλ πρόσθεσε: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και με τρομερό επίπεδο».

Ο Τσάμπερλεϊν είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Champions League πριν μερικά χρόνια στο νικηφόρο 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο Emirates. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, και απατώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε: «Είναι πολύ όμορφη η συγκεκριμένη ανάμνηση. Μου έδωσε κίνητρο και δίψα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags