Facebook Pixel ΣΟΚ με Κοντρέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-09-28 18:36:00

ΣΟΚ με Κοντρέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ με Κοντρέρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο παλαίμαχος Χιλιανός άσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού!

Ο 38χρονος Πάμπλο Κοντρέρας συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι στη Βολιβία και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του!

Ο πρώην αμυντικός υπέστη καρδιακή προσβολή και κατάφερε τελικά με τη βοήθεια άλλων παικτών και γιατρών που βρίσκονταν στο γήπεδο να αποφύγει σε πρώτη φάση τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο παιχνίδι με την ομάδα του Ιβάν Ζαμοράνο και ξαφνικά σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο τερματοφύλακας των αντιπάλων, Πέδρο Ίγκα, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες κάνοντας του χειρομαλάξεις.

Ο πρώην άσος της Εθνικής Χιλής κατάφερε μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στο γήπεδο να ανακτήσει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο.

Ο Κοντρέρας είχε... άγιο, καθώς φαίνεται ότι σώθηκε από θαύμα και κυρίως από την πολύ γρήγορη αντίδραση των άλλων παικτών και παραγόντων που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν στις πρώτες πληροφορίες τους ότι ο Κοντρέρας αναρρώνει από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι ο παλαίμαχος άσος έχει γλιτώσει τα χειρότερα, με την κατάσταση του να παραμένει κρίσιμη και μένει να φανεί τις επόμενες ώρες αν έχει αποφύγει 100% τον κίνδυνο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη με το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Κοντρέρας την ώρα που συμμετείχε σε φιλανθρωπικό παιχνίδι...

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελάθηκε για ΠΑΟΚ ο Σπανός: "Δεν γίνονται αυτά"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags