Facebook Pixel "Η ΕΠΟ έχει πάρει απόφαση πως θα είμαι στο τεχνικό τιμ των Ανδρών"
| 2015-10-11 22:40:00

"Η ΕΠΟ έχει πάρει απόφαση πως θα είμαι στο τεχνικό τιμ των Ανδρών"

"Η ΕΠΟ έχει πάρει απόφαση πως θα είμαι στο τεχνικό τιμ των Ανδρών"

Ο Κώστας Τσάνας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η Ομοσπονδία του έχει πει οτι θα είναι στο τιμ του επόμενου τεχνικού, χωρίς πάντως να το... δένει και κόμπο

Αναλυτικά:

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας είπε για:

Τη νίκη με Ουγγαρία και την επόμενη μέρα:
Καλησπέρα σε όλους. Φτάσαμε στο τελευταίο ματς για να κερδίσουμε. Σαφώς είναι γλυκόπικρη η γεύση. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν εδώ στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθούν αν και ήμασταν τελευταίοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Υπάρχει χρόνος για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Να αξιολογήσουμε τις αιτίες που δεν πήγαμε καλά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και να προχωρήσουτμε μπροστά, φτιάχνοντας την επόμενη ομάδα.

Την βελτίωση της ομάδας στο μεσοεπιθετικό σκέλος και την κακή αμυντική εικόνα: Μία ομάδα δεν μπορείς να την κρίνεις μόνο αμυντικά ή μόνο επιθετικά. Όλοι πασχίζουν και για τα δύο. Σήμερα είχαμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα αν και μείναμε πίσω στο σκορ.

Ήταν κάτι δύσκολο διότι έχει ξαναγίνει αυτό στα προκριματικά. Το να μείνουμε πίσω στο σκορ.

Άλλαξε ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι παίκτες το παιχνίδι. Οι παίκτες πίσω από τον Μήτρογλου είχαν όλα τα χαρακτηριστικά να δημιουργήσουν και να απειλήσουν.Στέκομαι στην υγιή αντίδραση γιατί δεν είναι εύκολο το να βάλεις 4 γκολ. Θα το δούμε αυτό. Θα δούμε ξανά το τι έγινε και βάλαμε 4 τέρματα.

Το τι... προίκα αφήνει στον επόμενο τεχνικό με δεδομένα τα νέα πρόσωπα στην ομάδα και τις 53 κλήσεις σε εναν χρόνο: Και όταν δεν μπορεί ένας παίκτης λόγω τραυματισμού ή επειδή δεν παίζει να τον παίρνουμε στην ομάδα; Δεν αφήνω καμία προίκα σε κανέναν.

Όποιος είναι τεχνικός πρέπει να ξέρει την... δεξαμενή των παικτών και το τι ταλέντο υπάρχει. Υπάρχουν σίγουρα παίκτες για να κάνουν κάτι καλό. Με δυνατότητες. Οι 53 κλήσεις πρέπει να μας απασχολήσουν. Υπάρχει η άποψη για κλειστό κλαμπ όπως και το ότι όμως όταν δεν υπάρχουν λύσεις πρέπει να κληθούν άλλοι παίκτες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές ικανοί να σηκώσουν το φορτίο της Εθνικής μας ομάδας.

Τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και τα χαρακτηριστικά του επόμενου τεχνικού: Και στην μία και στην άλλη ερώτηση δεν με φέρνετε σε δύσκολη θέση αλλά δεν είναι ούτε ο τόπος ούτε ο χρόνος να απαντήσω.

Το μέλλον του: Έχει εδώ και καιρό η ΕΠΟ πάρει απόφαση πως θα είμαι στο τεχνικό τιμ των ανδρών. Εάν αλλάξει κάτι κανείς δεν είναι ισόβια δεμένος κάπου. Είμαι όμως ήδη στην Ομοσπονδία και κάνω αρκετά πράγματα. Θα το δούμε στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags