Facebook Pixel Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;
Life
| 2015-10-31 08:30:00

Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική.

Τοπικές βροχές στην κεντρική, ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στη Χαλκιδική, στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες και βαθμιαία στην Κρήτη, στο Ιόνιο και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας-Βορειοανατολικής Πελοποννήσου, ενώ στο Ιόνιο είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 15 Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 17 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 7 έως 16 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Ωστόσο, λόγω των πολύ ενισχυμένων ανέμων οι αισθητές θερμοκρασίες θα είναι κατά τόπους αρκετά χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε θυελλώδεις και το βράδυ τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση κατά τη διάρκεια της ημέρας σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags