Facebook Pixel Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Ας τον δούμε και πλήρη...
| 2015-10-31 19:11:00

Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Ας τον δούμε και πλήρη...

Άρθρο για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Ας τον δούμε και πλήρη...

Σίγουρα η εικόνα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη ήταν κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτική. Χωρίς ενέργεια στην άμυνα και χωρίς σαφές πλάνο στην επίθεση, πλήρωσε -ως επί το πλείστον- την αδυναμία στο σετ παιχνίδι, απόρροια και του καλού διαβάσματος από πλευράς Πασκουάλ. Του Γιώργου Κούβαρη

Οι Διαμαντίδης και Καλάθης είχαν βρει τον μπελά τους από τα συνεχόμενα νταμπλ τιμ με αποτέλεσμα να τελειώσουν το ματς με 4/12, 6 ασίστ και 6 λάθη στο σύνολο. Με αυτούς τους αριθμούς εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι οι «πράσινοι» δεν είχαν καμία τύχη στη Βαρκελώνη.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που και οι Ραντούλιτσα, Πάβλοβιτς βγήκαν νωρίς εκτός αγώνα λόγω των φάουλ. Οπως λένε «δείξε μου τον πλέι μέικερ και τον σέντερ σου να σου πω τι ομάδα έχεις». Με τους φυσικούς ηγέτες στα γκαρντ να είναι εκτός κλίματος αγώνα, τον έναν σέντερ (σ.σ. Κούζμιτς) στα... πιτς και τον Ραντούλιτσα παροπλισμένο, ήταν -εκ των πραγμάτων- δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη. Παρ' όλα αυτά μπόρεσε να πλησιάσει στους επτά πόντους, αλλά κάποια συνεχόμενα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους «μπλαουγκράνα» να φτάσουν στην εύκολη επικράτηση.

Δεν είναι δικαιολογία, αλλά το δείγμα του Παναθηναϊκού δεν είναι ενδεικτικό. Κακά τα ψέματα, αλλά οι «πράσινοι» θα είναι διαφορετική ομάδα με πλήρες ρόστερ. Αλλωστε είδαμε ότι με Γιάνκοβιτς και Κούζμιτς ο Τζόρτζεβιτς διαθέτει περισσότερες λύσεις και το rotation δεν «κλείνει» τόσο πολύ. Πού να μπουν στην ομάδα και οι Μποχωρίδης, Παππάς, οι οποίοι θα «γεμίσουν» εξ ολοκλήρου την περιφέρεια και ο Διαμαντίδης δεν θα χρειαστεί να βρίσκεται στο παρκέ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ειδικά τις βραδιές που ο Καλάθης είναι εκτός... κλίματος αγώνα.

Οπότε ας τον δούμε και πλήρη και μετά να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα. Ακόμα είναι νωρίς. Και στο τέλος της α' φάσης της Ευρωλίγκας κανείς δεν πρόκειται να θυμάται το -25 στη Βαρκελώνη.

Πηγή: goal - sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags