Facebook Pixel Μάγκας ο Πάβλοβιτς, τι είπε για την ήττα στην Βαρκελώνη!
| 2015-10-31 19:24:00

Μάγκας ο Πάβλοβιτς, τι είπε για την ήττα στην Βαρκελώνη!

Μάγκας ο Πάβλοβιτς, τι είπε για την ήττα στην Βαρκελώνη!

Έτσι πρέπει να σκέφτονται στο Τριφύλλι, για να επιστρέψουν στην κορυφή!

Ο Σάσα Πάβλοβιτς εξήγησε πως οι πολλοί τραυματίες δεν αποτελούν δικαιολογία για οτιδήποτε και δήλωσε έτοιμος ν' αντιδράσει μετά την ήττα απ' τη Μπαρτσελόνα.
 

Το blog του 32χρονου Μαυροβούνιου SF στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει 4ης αγωνιστικής της Α1 με τον Κολοσσό Ρόδου (1/11, 17:00/novasports 3) στο ΟΑΚΑ:

ADVERTISEMENT

Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ.

Τα ταξίδια μας συνεχίστηκαν κι η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει περισσότερη ώρα στ' αεροπλάνα παρά στο έδαφος. Αν προτιμάτε, περισσότερη ώρα στο εξωτερικό ή εκτός έδρας, παρά στο ΟΑΚΑ ή στα σπίτια μας. Πρώτα είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε το Ρέθυμνο, μία πολύ καλή ομάδα και σ' ένα υπέροχο κοινό, όπου είχαμε βέβαια και πολλούς δικούς μας οπαδούς στο πλευρό μας.

Αυτό είναι σπουδαίο. Το να νιώθεις δηλαδή πως όπου κι αν αγωνίζεσαι οι φίλοι σου είναι κοντά και σε στηρίζουν. Ποιος δε θα 'θελε να το 'χει αυτό; Κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή το 'χουμε.

Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και συνεχίζονται τα προβλήματα. Στις απουσίες του Νίκου (Παππάς) και του Λευτέρη (Μποχωρίδης), προστέθηκαν ο Βλάντο (Γιάνκοβιτς) κι ο Όγκνιεν (Κούζμιτς) και τελικά κι ο Τζέιμς (Γκιστ). Πήγαμε να παίξουμε στη Βαρκελώνη με πολλά προβλήματα διότι οι απουσίες δε σ' επηρεάζουν μόνο στις αναμετρήσεις, αλλά και στις προπονήσεις. Όταν είμαστε λίγοι δεν μπορούμε να κάνουμε κανονική προπόνηση. Συν το γεγονός ότι απ' το βαρύ πρόγραμμα και τις απουσίες επιβαρύνονται σημαντικά όσοι είναι υγιείς κι είναι λίγοι λόγω των τραυματισμών.

Δε θέλω να πιστέψει κανείς ότι προβάλω δικαιολογίες. Περιγράφω μία κατάσταση και δε ψάχνω ποτέ στην καριέρα μου για δικαιολογίες. Γι' αυτό κι είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι με την παρουσία μας στη Βαρκελώνη. Θα μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλο και με τον τρόπο αυτό θα ξεπεράσουμε τα πάντα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Αυτό που περιμένουμε τώρα απ' τους εαυτούς μας είναι η αντίδραση. Θα πρέπει ν' αντιδράσουμε σωστά και να επιστρέψουμε όπως πρέπει στις επόμενες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης απ' τον αγώνα με τον Κολοσσό. Είναι ευχάριστο το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και γνωρίζουμε ότι απέναντί μας θα 'χουμε μία πολύ καλή ομάδα, που ήδη έχει δειξει καλή εικόνα στο Πρωτάθλημα. Φυσικά και θα 'μαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να δείξουμε τον καλύτερό εαυτό μας, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να διατηρήσουμε το αήττητο στο Πρωτάθλημα.

Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα

Σάσα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags