Facebook Pixel Οριστικό: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Σίλβα!
| 2015-12-03 10:30:00

Οριστικό: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Σίλβα!

Οριστικό: Αυτή είναι η μαύρη λίστα του Σίλβα!

ΠΟΙΟΙ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν θα συνεχίσουν σίγουρα στο Λιμάνι - Ποιοι βρίσκονται με το ένα πόδι στου Ρέντη και το άλλο σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Στον Ολυμπιακό έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και τον έχουμε χαρακτηρίσει μαγαζί - γωνία.

Είναι η ομάδα που κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, διεκδικεί το Κύπελλο και συμμετέχει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με αποτέλεσμα να επιδιώκει να έχει στο ρόστερ της ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως κάθε ποδοσφαιριστής που υπογράφει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του!

Για αυτό και στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με το ρόστερ τους, μετά από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Ο Γενάρης, άλλωστε, πλησιάζει και ο Μάρκο Σίλβα με τους συνεργάτες του θέλει να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού και, πιθανότατα, για εκείνους που θα αποκτηθούν...

Με τους Πουλίδο, Τζανδάρη και Ζντιέλαρ να βρίσκονται και με τα δύο πόδια εκτός ομάδας, αφού δεν έχουν καταφέρει να βρούνε τα πατήματά τους και να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο Λιμάνι.

Παράλληλα, θα γίνει κουβέντα και για το μέλλον των Κολοβού, Αυλωνίτη, Γούτα και Μπεν, καθώς οι δύο πρώτοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ οι δύο άλλοι δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό!

Μοιραία, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να δοθούν και αυτοί δανεικοί, καθώς θα πρέπει να αδειάσουν αρκετές θέσεις για να υπάρξει, αντίστοιχα, ενίσχυση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags