Facebook Pixel Ξέσπασε ο Σεργουλόπουλος για τον Φαήλο!
Life
| 2015-12-03 18:45:00

Ξέσπασε ο Σεργουλόπουλος για τον Φαήλο!

Ξέσπασε ο Σεργουλόπουλος για τον Φαήλο!

​To ότι τα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για το σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη, ήταν υβριστικά και, ως εκ τούτου, όλοι έχουν το δικαίωμα να του απαντήσουν, επεσήμανε on air ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Παράλληλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ανάγκη επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης, τονίζοντας άπτεται επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία στη χώρα μας καταπατώνται.

«Ο κ. Κρανιδιώτης χρησιμοποίησε ύβρεις και οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει δικαίωμα να τον σχολιάσει, ας είναι ο Λιάγκας και η Σκορδά, ας είμαι εγώ, ας είναι ο οποιοσδήποτε. Σε μία ύβρη μπορείς και εσύ να βρίσεις, ήταν υβριστικό το μήνυμά του», είπε ο παρουσιαστής του «ΦΜ Live».

Παράλληλα, ο Φώτης επεσήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν τον θάνατο και την απόκτηση παιδιών, δύο από τα πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο.

«Καταπατώνται ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και αυτό γίνεται γνωστό μόνο όταν, θαρραλέα, άνθρωποι σαν εμάς βγαίνουν και μιλάνε. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στο θάνατο! Ο κύριος Κρανιδιώτης πρέπει να το χωνέψει και η μάπα του να φάει κι άλλα πράγματα... Είναι υποχρεωμένος να τα πάρει αυτά τα πράγματα πίσω, αν θέλουμε οι Έλληνες να λεγόμαστε πολιτισμένοι και να μην γίνουμε Ταλιμπάν», συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «πρέπει να γίνουμε σαν τον υπόλοιπο κόσμο και την Ευρώπητα . Η Κύπρος ψήφισε πρόσφατα το σύμφωνο συμβίωσης και είναι η ώρα να το κάνει και η Ελλάδα, έστω και αργά, γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Το ότι κάποιοι διαφωνούν, άπτεται της ψυχιατρικής και θα πρέπει να πάνε να το κοιτάξουν, γιατί στο μέλλον θα έχουν πρόβλημα μίσους με τον ίδιο τους τον εαυτό και τους συνανθρώπους τους»!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags