Facebook Pixel Ντροπή! Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο...
| 2015-12-05 19:07:00

Ντροπή! Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Ντροπή! Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχουμε δει στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι δεν βλέπει πλέον το πρωτάθλημα μας και εξήγησε γιατί. Το σχόλιο του για τον Ολυμπιακό...

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη παραδέχθηκε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον δεν του αρέσει και για αυτό βλέπει αγώνες από ξένα πρωταθλήματα, παράλληλα δήλωσε μετανιωμένος που επέλεξε να παίξει ποδόσφαιρο -όχι όμως και να ζήσει- στην Ελλάδα, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για το Ολυμπιακός – Άρσεναλ που θα συζητηθεί...
 

Ο μεγάλος «Βάσια» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-την πρώτη του εμφάνιση, τέτοιες μέρες, με τον Ηρακλή το 1975: «Είχα έρθει 21 Νοεμβρίου στον Ηρακλή και 7 Δεκεμβρίου έκανα ντεμπούτο. Η ομάδα ήταν τιμωρημένη για τρεις αγωνιστικές τότε. Παίξαμε στη Βέροια που είχε σκληρό γήπεδο και δυσκολεύτηκα. Στη Σοβιετική Ένωση όλα τα γήπεδα ήταν εξαιρετικά».

-το αν μετάνιωσε που ήρθε στην Ελλάδα: «Ποδοσφαιρικά το μετάνιωσα. Δεν ήταν εύκολο να φύγεις τότε από μια ομάδα. Ήταν απάνθρωπα τα συμβόλαια εκείνης της εποχής».

-τι τον ενοχλεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Με στενοχωρούν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει βία, δεν παίζουν πολλά ελληνόπουλα, παίζουν πολλοί ξένοι πλέον. Πιο πολύ παρακολουθώ ξένο ποδόσφαιρο».

-τα στοιχεία για τα οποία ξεχώριζε: «Το ταλέντο είναι έμφυτο, μπορείς να το δουλέψεις αλλά πρέπει να το έχεις μέσα σου. Είχα πολύ καλή έκρηξη στα 3-4 μέτρα, μου το έλεγαν οι προπονητές και στη Ρωσία».

-το ότι τον γνωρίζει πλέον και η νέα γενιά: «Το YouTube έκανε καλό. Με έμαθαν πολλά μικρά παιδιά που δεν με ήξεραν».

-τον σύγχρονο παίκτη που του αρέσει να βλέπει: «Δεν είναι μόνο ο Μέσι. Έχει τρομερή βοήθεια από τον Νεϊμάρ και τον Σουάρες στην Μπαρτσελόνα. Στη Ρεάλ ο Ρονάλντο είναι μόνος του και δεν μπορούν να βρουν χημεία».

-τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ: «Η Άρσεναλ είναι… Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός παίζει μεν στην έδρα του, αλλά πρέπει να προσέξει πάρα πολύ. Τίποτε άλλο δεν λέω. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα, έχει μπάτζετ και φτιάχνει ομάδα για το Champions League. Μην κοιτάτε τι έγινε με την Μπάγερν, είναι ομάδα άλλου επιπέδου μαζί με την Μπαρτσελόνα».

-τον Κώστα Φορτούνη: «Ο Φορτούνης έχει καλά στοιχεία, μου αρέσει. Θα πρέπει να δουλέψει. Άμα δουλέψεις, θα αμειφθείς».


*** Σουλτάνος! Ρίχνει βόμβα στο Λιμάνι ο Περέιρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags