Facebook Pixel Βόμβες Αλαφούζου για ντέρμπι: "Ήταν προσχεδιασμένο"!
| 2015-12-06 11:00:00

Βόμβες Αλαφούζου για ντέρμπι: "Ήταν προσχεδιασμένο"!

Βόμβες Αλαφούζου για ντέρμπι: "Ήταν προσχεδιασμένο"!

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος τόσο για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και για τον "πόλεμο" που δέχεται από παντού ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Αλαφούζος στην εφημερίδα «Πράσινη»

«Ο Παναθηναϊκός δέχεται συστηματικά έναν πόλεμο από τα γνωστά κέντρα, που αποφασίζουν κατά το δοκούν στο ελληνικό πρωτάθλημα με ευνοημένη μία μόνο ομάδα. Το ζητήσαμε αυτό και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ήταν προσχεδιασμένο ό,τι έγινε. Κάποιοι ανεγκέφαλοι έδωσαν τις αφορμές και δεν έγινε ένα παιχνίδι, που όλη η ομάδα περίμενε να γίνει και με βάση τους κανονισμούς που ισχύουν, θα έπρεπε να αρχίσει.

Τη συνέχεια την είδαμε στο Κύπελλο. Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή οι παίκτες μας προκλήθηκαν από τις αποφάσεις του διαιτητή, που ήταν εκτός λογικής. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι φανερό ότι είναι στο στόχαστρο των διαιτητών, όπως και άλλοι παίκτες μας που μαρκάρονται σκληρά και δεν τους δίνονται ούτε τα φάουλ. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επιβαρύνει την ψυχολογία των παικτών, που καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να ξαναβρούν την αυτοπεποίθησή τους.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανακάμψουμε το ηθικό των παικτών, έτσι ώστε να μπορούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Σε αυτή την προσπάθεια η επιθυμία μου είναι να στρατευτεί όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, το ζητούμε τώρα είναι η ομάδα να δίνει τα πάντα στο γήπεδο και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Αν είμαστε όλοι μαζί, στο τέλος θα βγούμε νικητές στη μάχη με το σύστημα, που έχει καταδυναστεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγώ είμαι εδώ για να δώσω τη μάχη μέχρι τέλους με την ομάδα και καλώ σε συστράτευση και όσους Παναθηναϊκούς επιθυμούν να προσφέρουν και να δώσουμε μαζί με τη μάχη με το σύστημα. Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags