Facebook Pixel Πρωτιά η ΑΕΛ!
| 2015-12-20 22:22:00

Πρωτιά η ΑΕΛ!

Πρωτιά η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη κόντρα στα Τρίκαλα με 2-0 και να κρατηθεί στην πρώτη θέση της Football League! O Mαρουκάκης και τα δύο γκολ!

Την έκτη της εντός έδρας νίκη, πανηγύρισε η ΑΕΛ η οποία έστω και για λίγα 24ωρα είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με διαφορά 4 βαθμών από την δεύτερη θέση. Σ΄ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο κύρια χαρακτηριστικά του στα πρώτα 5΄ ήταν το δυνατό παιχνίδι και οι σκληρές μονομαχίες, η ομάδα των Τρικάλων ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργήσει δύο αξιόλογες φάσεις μπροστά στα καρέ του Ξενοδόχοφ, χωρίς ωστόσο να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Αρχικά στο 18΄ με την εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη που αποκρούστηκε με δυσκολία από τον τερματοφύλακα των «βυσσινί» και εν συνεχεία στο 33΄ με το σουτ του Γκμπαλέ να περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της ομάδας της Λάρισας.

Η απάντηση από πλευράς ΑΕΛ η οποί από το σημείο εκείνο και μετά ανέβασε την απόδοση της, ήρθε στο 39΄ όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Μπουντόπουλου, ο Ριζογιάννης απομάκρυνε σε κόρνερν, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη, κάτι το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση η μια μπροστά στην εστία της άλλης. Όλα αυτά μέχρι το 74΄ όταν και ο Μαρουκάκης με σουτ, κατάφερε να νικήσει τον Χιώτη και να βάλει την «Βασίλισσα του κάμπου» μπροστά στο σκορ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, ενέτεινε τις προσπάθειες της προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμα γκολ, το οποίο θα της έδινε διαφορά ασφαλείας δύο τερμάτων. Αυτό συνέβη έξι λεπτά αργότερα όταν και πάλι ο Μαρουκάκης ξανά με σουτ, έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα των «κυανέρυθρων» για να κάνει το 2-0. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το φινάλε του αγώνα, η ΑΕΛ έχασε ακόμα μια ευκαιρία προκειμένου να κάνει το 3-0, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Ροβίθης αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Χιώτη, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης (62' Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (72' Ροβίθης), Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης (62' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου (50' Ρεπετσάς), Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (73' Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (81' Κουμπαρούλης), Γκμπαλέ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags