Facebook Pixel Ήρθε στα... κόκκινα και έτοιμος για πόλεμο ο Παπανικολάου! (ΦΩΤΟ)
| 2016-01-21 19:19:00

Ήρθε στα... κόκκινα και έτοιμος για πόλεμο ο Παπανικολάου! (ΦΩΤΟ)

Ήρθε στα... κόκκινα και έτοιμος για πόλεμο ο Παπανικολάου! (ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ήρθε κατάλληλα ντυμένος, ενώ η ΚΑΕ μας ενημέρωνε live για την άφιξή του μέσω twitter.

«Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Έλληνα φόργουορντ προσγειώθηκε. Pap is back», ανέφερε στο Twitter της η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ο 25χρονος φόργουορντ, εμφανώς κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι, που ξεκίνησε χθες από το Ντένβερ, έφτασε μέσω Φρανκφούρτης στην Αθήνα, με το αεροπλάνο του να προσγειώνεται λίγο μετά τις 17:30 στο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί τον υποδέχθηκαν περίπου 15 φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι.

Ο «Παπ», που εμφανίστηκε φορώντας ένα κόκκινο φούτερ, μίλησε αμέσως για τον... πόλεμο που θα δώσει!

«Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια. Είναι ώρα για δουλειά! Να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ήρθα για να πολεμήσω, να φανώ αντάξιος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για την επιλογή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Πάντα υπολογίζεις όλα τα δεδομένα, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην τελική σου απόφαση».

Για το αν πιστεύει πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα, δήλωσε: «Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό».

Τέλος, για την Μπαρτσελόνα, σημείωσε: «Το μόνο που έχω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι πως απέδειξε πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και στο μπάσκετ! Σεβάστηκαν μια επιλογή μου, δεν το πήραν εγωιστικά το θέμα και δίδαξαν ήθος και αθλητισμό! Τους ευχαριστώ όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags