Facebook Pixel Λουτσέσκου: "Μας επηρέασε το δοκάρι"
| 2016-01-24 00:08:00

Λουτσέσκου: "Μας επηρέασε το δοκάρι"

Λουτσέσκου: "Μας επηρέασε το δοκάρι"

Ο τεχνικός της Ξάνθη, Ράζβαν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο δοκάρι της ομάδας του και στα αμυντικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δυστυχώς χάσαμε αυτό παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, κάναμε καλό παιχνίδι, με αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε την ανάπτυξή τους από την άμυνα, πιέζοντας στο κέντρο και με γρήγορες επιθέσεις να βγούμε στην πλάτη τους. Το παιχνίδι ήταν τέλειο στο πρώτο μέρος χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία από τον Ολυμπιακό, ακόμη και με την ποιότητά του που είναι δεδομένη.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το δοκάρι μας, το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο (σ.σ.: αρνητικό) στην ψυχολογία μας. Στη συνέχεια είχε και ο Ολυμπιακός μια καλή ευκαιρία, αλλά προηγήθηκε από ένα λάθος μας στην άμυνα, όταν δώσαμε χώρο. Αυτή είναι η δύναμη μιας μεγάλης ομάδας, ξέρει πως να αξιοποιήσει το παραμικρό λάθος του αντιπάλου. Ιδιαίτερα όταν εσύ δεν μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου.

Στα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ισως να οφείλεται στην ψυχολογία μας, ίσως να είμαστε άτυχοι. Πιθανόν να φταίει και το ότι αντιμετωpίζουμε τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, όμως, αφού αν συνεχίσουμε έτσι είναι αδύνατον να μη φτάσουμε σε επιτυχίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags