Facebook Pixel Ξεκάθαρη αλητεία από Μπερμπάτοφ!
| 2016-01-24 22:45:00

Ξεκάθαρη αλητεία από Μπερμπάτοφ!

Ξεκάθαρη αλητεία από Μπερμπάτοφ!

Απίστευτα προκλητικός ο Βούλγαρος φορ στο ματς με την ΑΕΚ. Μπήκε στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό να παίξει ξύλο και να χαλάσει το ματς της ομάδας του. Απαράδεκτος!

Απαράδεκτα πράγματα από τον Mπερμπάτοφ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και δεν είναι μόνο η αγκωνιά που έριξε και έφερε την κόκκινη κάρτα. Αλλά η γενικότερη προκλητική συμπεριφορά του.

Γιατί από την πρώτη στιγμή που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, κάνοντας συνεχώς φάουλ με τα χέρια.

Μάλιστα, πολύ πριν αποβληθεί, είχε χτυπήσει εσκεμμένα τον Τζιμπούρ στον λαιμό, σε μια ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου, με τον διαιτητή Γιάχο να του βγάζει κίτρινη κάρτα. Και πριν απ΄ αυτό είχαν προηγηθεί άλλα παρόμοια μαρκαρίσματα.

Είναι φανερό ότι ο Μπερμπάτοφ δε νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ και πως έχει νεύρα με τον Τούντορ που δεν τον χρησιμοποιεί βασικό. Ωστόσο, η εικόνα που έδειξε σήμερα στο ΟΑΚΑ τον κάνει να χάνει τα όποια δίκια του.

Δεν επιτρέπεται ένας παίκτης της κλάσης και της εμπειρίας του Βούλγαρου να κάνει αυτές τις αλητείες στο γήπεδο. Γιατί ήταν φανερό ότι μπήκε στο γήπεδο για να... ρίξει ξύλο και να χαλάσει το ματς της ομάδας του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπερμπάτοφ αποτελεί πλέον μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και πρέπει να βρεθεί άμεσα η λύση του από τους ανθρώπους της ομάδας.  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags