Facebook Pixel Τον νου σας, έρχεται η "Κυρία"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-01-25 00:41:00

Τον νου σας, έρχεται η "Κυρία"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον νου σας, έρχεται η "Κυρία"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της Ρόμα στο Τορίνο (1-0) χάρη στο 12ο γκολ του Ντιμπάλα, έφτασε τις 11 σερί νίκες στη Serie A και μείωσε εκ νέου τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι στους δύο βαθμούς!

Το πρώτο μέρος κύλησε δίχως κάτι το αξιοσημείωτο, με το... ξύλο, όπως προαναφέρθηκε, να κυριαρχεί, ειδικά στα πρώτα λεπτά.

Η εικόνα στο δεύτερο δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα, με τη «Γηραιά Κυρία» πάντως να πρωταγωνιστεί στις ευκαιρίες. Ο Κουαδράδο που πέρασε ως αλλαγή «τέσταρε» τον Στσέζνι που αντέδρασε σωστά (68') ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πολωνός πορτιέρο έκανε δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Εβρά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι όμως το έψαξαν περισσότερο το γκολ και δικαιώθηκαν στο 77ο λεπτό. Ο Πογκμπά έβγαλε εξαιρετική πάσα προς τον Ντιμπάλα που τελείωσε ιδανικά τη φάση, για να «γράψει» το 1-0! Αυτό ήταν το 12ο γκολ του Αργεντινού άσου στο πρωτάθλημα, που στα τελευταία 7 ματς έχει 6 γκολ και 4 ασίστ!

Οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ένα φάουλ του Πιάνιτς σε καλή θέση στο 89' κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο...

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε σε μία δύσκολη νίκη, την 11η συνεχόμενή της στη Serie A και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι στους δύο βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags