Facebook Pixel "Είχαμε συμφωνήσει με Βεζυρτζή για Μπακασέτα"
| 2016-02-11 17:08:00

"Είχαμε συμφωνήσει με Βεζυρτζή για Μπακασέτα"

"Είχαμε συμφωνήσει με Βεζυρτζή για Μπακασέτα"

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Χατζηισαΐα στον Δικέφαλο ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Βεζυρτζή για τον Τάσο Μπακασέτα, ενόψει καλοκαιριού

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποψινό παιχνίδι:
«Ερχόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή, η ομάδα μας δεν είναι συνηθισμένη σε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, όμως έχει δείξει μέταλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι το φαβορί, στην Τούμπα παίζουμε, όμως τον έχουμε αποκλείσει στο παρελθόν, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τον Χατζηισαΐα που θα παίξει στα δύο παιχνίδια και με τις δύο ομάδες: «Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει. Αν ναι, τότε είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και όχι για εμάς. Εγώ χάρηκα που δώσαμε έναν έτοιμο παίκτη στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο και ο Μπακασέτας το καλοκαίρι: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη “κρούση”. Το να έχει ειπωθεί κάτι στον αέρα, δε λέει τίποτα. Αν δε γίνει η συμφωνία και πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο κ. Βεζυρτζής έχει κάνει μια προφορική συμφωνία, όμως έχει φύγει από την ομάδα. Αν υπάρξει “ενόχληση” στο μέλλον, θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να πούμε κάτι, προέχει το παιχνίδι» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags