Facebook Pixel Τεράστιες ιταλικές ομάδες για Φορτούνη!
| 2016-03-02 22:28:00

Τεράστιες ιταλικές ομάδες για Φορτούνη!

Τεράστιες ιταλικές ομάδες για Φορτούνη!

Οι Ιταλοί “ανάβουν φωτιές” στον Πειραιά γνωστοποιώντας το ενδιαφέρον δυο τεράστιων συλλόγων για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας sportnotizie.it, κυρίως η Γιουβέντους αλλά και η Ρόμα έχουν στο μπλοκάκι τους το όνομα του Κώστα Φορτούνη και εξετάζουν την περίπτωση να κινηθούν για την απόκτησή του!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλείται αποκλειστικές πηγές, οι οποίες αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, παρακολουθεί στενά τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Στη συνέχεια, δίνεται ένα σύντομο βιογραφικό του Τρικαλινού άσου. Υπάρχει, επίσης και αναφορά στα κατορθώματά του, καθώς έχει ήδη κερδίσει δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα του Πειραιά και είναι διεθνής από το 2012, παρά το γεγονός ότι είναι γεννημένος μόλις το 1992.

Τέλος, το δημοσίευμα κλείνει με την είδηση ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν είναι η μόνη ομάδα που κοιτάζει τον Φορτούνη, αφού για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται και η Ρόμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags