Facebook Pixel Πάει "Γαλατά" ο Μπαρνιάνι;
| 2016-03-04 20:11:00

Πάει "Γαλατά" ο Μπαρνιάνι;

Πάει "Γαλατά" ο Μπαρνιάνι;

Υπάρχει τις τελευταίες ώρες μια έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους Νετς.

Ο ίδιος ο παίκτης, δηλώνει πως προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στην Αμερική, ωστόσο ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, δηλώνει αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

"Ο Μπαρνιάνι είναι ένα όνομα που μας απασχολεί. Αφού έφυγε από το NBA μας προτάθηκε και του έχουμε κάνει μία πολύ καλή πρόταση. Του προσφέρουμε συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών και τα χρήματα που του προσφέρουμε είναι κοντά σ’ αυτά που ζητάει και περισσότερα απ’ όσα του έδινε ο Ολυμπιακός. Τώρα περιμένουμε την απάντησή του. Μετά την αποχώρηση του Ντόρσεϊ έγινε χώρος στο μπάτζετ και φυσικά είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Θεωρώ πως η μεταγραφή του είναι σε πολύ καλό σημείο και γι’ αυτό θα σταματήσουμε να μιλάμε με υπόλοιπους παίκτες”, δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν στον Τύπο της Τουρκίας.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για τον Αλάντε Αμινού της Χάποελ Εϊλάτ: “Αρκετοί παίκτες σαν τον Αμινού μας έχουν προταθεί. Πλέον, όλα εξαρτώνται από την απάντηση του Μπαρνιάνι”.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags