Facebook Pixel Κέρδισε τον Λέτο, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με τους… άλλους!
| 2016-04-04 18:46:00

Κέρδισε τον Λέτο, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με τους… άλλους!

Κέρδισε τον Λέτο, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με τους… άλλους!

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει για τον Αργεντινό άσο και τους... χαμένους του ματς με τη Βέροια

Τελικά ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν ήρθε μοναχά για να τονώσει την χαμένη παναθηναϊκοφροσύνη της εξέδρας. Δεν ήρθε για κολλήσει τα τελευταία ένσημα. Δεν ήρθε ούτε για να… χάσει κιλά, όπως κάποιοι έτρεξαν να πουν και να γράψουν.

Αντιθέτως ήρθε γιατί γνώριζε πως μόνο μέσα από ένα περιβάλλον που τον εμπιστεύεται μπορεί ν’ αναγεννηθεί.

Μόνο ο Παναθηναϊκός μπορούσε να τον ξανακάνει κανονικό ποδοσφαιριστή. Και αυτό συνέβη.

Ο Αργεντινός ξέρει καντάρια μπάλα και αυτό δεν νομίζω ότι το αμφισβήτησε ποτέ κανείς. Και ευτυχώς σε αυτόν τον Παναθηναϊκό που μοιάζει με ομάδα λεγεωνάριων μισθοφόρων, είναι από τους λίγους που νιώθει το βάρος της φανέλας, που έχει καρδιά Πρωταθλητή και τρελαίνεται όταν στραβώνει ένα ματς, όπως ήταν αυτό με τη Βέροια.

Αυτή η ωραία τρέλα του «Loco» έσωσε την παρτίδα για τον Παναθηναϊκό.

Όμως τον Αργεντινό τον ξέραμε τι μπορεί να κάνει και όσα είδαμε ήταν η καλή είδηση της αναμέτρησης με τη Βέροια…

Το κακό για τους «πράσινους» είναι ότι μια σειρά από πρόσωπα παραμένουν ακόμη… ΑΤΙΑ! Αγνώστου ταυτότητας «ιπτάμενα» (όχι αντικείμενα), αλλά αθλητές!

Για παράδειγμα υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει, με όσα βλέπουμε, εαν ο Στραματσόνι αξίζει να πάρει και άλλη ευκαιρία; Να είναι και του χρόνου στον Παναθηναϊκό;

Ο Ιταλός σχεδόν όλα τα ματς τα παίζει κορώνα γράμματα. Κάνει συνεχώς πειράματα σε τακτικές και σχήματα και έφτασε να δηλώσει ότι τα χαρακτηριστικά του Λέτο μοιάζουν με του Μαμουτέ, τον οποίο εμπιστεύεται εκνευριστικά, απαξιώνοντας άλλους επιθετικούς (Καλτσά, Βλαχοδήμο, Κλωναρίδη, Πέτριτς)!

Δεν μπορείς, ωστόσο, να πεις ότι δεν δουλεύει, δεν το παλεύει, αλλά κάτι κάνει λάθος.

Όμως εκτός από τον 39χρονο τεχνικό μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα εάν αξίζουν μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ, ο Εβαντζελίστα; Ο Αμπέντ; Ο Λουντ; Ο Τελάντερ; Ο Σάντσεθ; Ο Βλαχοδήμος; Ο Κλωναρίδης;

Παίκτες που είχαν αποθεωθεί στο παρελθόν, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά δείχνουν τρομερές αδυναμίες και μεγάλα σκαμπανεβάσματα!

Με αποτέλεσμα την μια αγωνιστική να είναι παικταράδες και την άλλη για τα… μπάζα!

Γενικά αισθάνομαι ότι για κάποιο λόγο, ενδεχομένως να ευθύνεται σε αυτό και ο Στραματσόνι, πέρα από τους τραυματισμούς, ότι η πλειοψηφία των παικτών σου δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους.

Δεν έχουν την κλάση του Μπεργκ ή του Λέτο, ούτε την σταθερότητα ενός Ζέκα, ενός Μέστο, ακόμη και του αδικημένου Νάνο. Ούτε του Πέτριτς που ακόμη και σήμερα έκανε δωρεάν μαθήματα, πως κινείται ένας επιθετικός.

Για όλους τους άλλους, αισθάνομαι ότι είναι στον «αέρα». Ενδεχομένως κάποιοι να φύγουν και να μην μάθουμε ποτέ τι θα μπορούσαν να κάνουν και κάποιοι άλλοι να μείνουν και να λέμε ότι δεν έχουν καμία θέση στο ρόστερ.

Αυτό είναι ευθύνη του Ιταλού. Να βγάλει από τους παίκτες τον καλύτερό τους εαυτό και όχι να τους κάνει παίκτες ασανσέρ!

Πραγματικά δεν ξέρω εάν θα προλάβει να το κάνει…

Όπως πλέον δεν ξέρω εάν θέλει να το κάνει ή εάν προτίθεται να κάνει άλλες δεκαπέντε μεταγραφές;

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags