Facebook Pixel Ξεκίνησε το MILKO τουρνουά 3Χ3
| 2016-04-13 17:32:00

Ξεκίνησε το MILKO τουρνουά 3Χ3

Ξεκίνησε το MILKO τουρνουά 3Χ3

Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων παρουσίας του MILKOστην ελληνική αγορά, συνεργάζεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) για τη διοργάνωση«MILKOΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3».

MILKOκαι Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το «MILKOΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3» θα διεξαχθεί σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη, και το MILKOθα απονείμει 30 μεγάλα έπαθλα σε 30 παιδιά που θα κληρωθούν από το σύνολο των νικητών των αγώνων, ενώ θα μοιράσει αναμνηστικά σε όλους τους νικητές.

Στο «MILKOΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3» μπορεί να συμμετέχει κάθε αγόρι ή κορίτσι 8 έως 18 ετών. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις περιοχές και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά, καθώς και Δελτία Συμμετοχής,στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

Η ΔΕΛΤΑ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στη χώρα, εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια διαθέτει στην ελληνική οικογένεια καθημερινά τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα της και είναι παρούσα σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν και αξιοποιούν τις δεξιότητες της νέας γενιάς, καθώς και της κοινωνίας γενικότερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags