Facebook Pixel Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση Παντελίδη! Μένει παράλυτη η Μυρσίνη Αρναούτη!
Life
| 2016-04-20 14:23:00

Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση Παντελίδη! Μένει παράλυτη η Μυρσίνη Αρναούτη!

Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση Παντελίδη! Μένει παράλυτη η Μυρσίνη Αρναούτη!

Ότι συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης θα ακολουθεί την Μυρσίνη Αρναούτη για μια ζωή.
 

Όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι, η 30χρονη κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη έχει υποστεί τόσο σοβαρά τραύματα στο δεξί πόδι, με τους γιατρούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην υπάρξει πλήρης αποκατάσταση στο τραύμα, με την ιατρική επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες! Άλλωστε κάτι ανάλογο είχε αποκαλύψει και ο δικηγόρος της σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αυτό και μόνο το ενδεχόμενο θα ήταν αρκετό στον οποιονδήποτε για να σοκαριστεί, να θυμώσει και να απελπιστεί. Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Μυρσίνης, Νατάσα, η οποία φωνάζει και διαλαλεί σε φίλους και συγγενείς πως "θα μας πληρώνουν για μια ζωή. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό".

Ήδη άλλωστε έχει ξεκινήσει ο πόλεμος των αποζημιώσεων στον οποίο αναμένεται να λάβει δράση η οικογένεια της κοπέλας. Η ίδια μάλιστα θυμάται ακριβώς τι συνέβη το μοιραίο εκείνο πρωινό καθώς και ποιος οδηγούσε, όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο δικηγόρος της, κ. Γιάννης Κωλλέτης, μεταφέροντας παράλληλα την θλίψη της Μυρσίνης όταν πληροφορήθηκε τον θανάτο του τραγουδιστή.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο δικηγόρος της οικογένειας δεν κάνει ακόμα λόγο για τις αποζημιώσεις που θα διεκδικήσει, όμως αυτό θεωρείται βέβαιο πως θα συμβεί. Πάντως σύμφωνα με το νόμο και όπως σας είχαμε ενημερώσει και την περασμένη βδομάδα, η Μυρσίνη φέρει πταίσμα αφού είναι ενήλικη και γνώριζε ότι επέβαινε σε αυτοκίνητο με τον οδηγό να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το θρίλερ συνεχίζεται και σίγουρα οι αποζημιώσεις είναι το λιγότερο μπροστά στην υγεία της κοπέλας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags