Facebook Pixel Τα πήρε… όλα ο Μπεργκ!
| 2016-04-21 16:36:00

Τα πήρε… όλα ο Μπεργκ!

Τα πήρε… όλα ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της 30ής αγωνιστικής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μάρκους Μπεργκ βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της 30ής αγωνιστικής μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τα 5 γκολ απέναντι στον Πανθρακικό. Ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού τιμήθηκε… διπλά καθώς παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου γκολ της εν λόγω αγωνιστικής. Τη βράβευση έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στο Τριφύλλι και νυν μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, Ντέιβιντ Μέντες.


Ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός έκανε τις εξής δηλώσεις για τη διπλή διάκριση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχεις σε κάθε παιχνίδι την ευκαιρία να σκοράρεις πέντε γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα».


«Είχα ένα προαίσθημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν είχα πολλές ευκαιρίες. Υπήρχε καλή κίνηση στη μεγάλη περιοχή και η μπάλα ερχόταν στο κατάλληλο σημείο. Πριν από το παιχνίδι δεν είχα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί δεν ένιωθα ότι βρίσκομαι στο 100%, όμως όσο κυλούσε το παιχνίδι, αισθανόμουν και καλύτερα. Σε κάποιες ημέρες, απλά το έχεις. Άλλες φορές βρίσκεσαι στη σωστή θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει σε κάποιον ή ο τερματοφύλακας κάνει μια επέμβαση μπροστά σου. Είναι μια από τις ικανότητες μου να προσπαθώ να βρίσκομαι στο σωστό σημείο όταν θα έρθει η μπάλα», συνέχισε ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:


«Προσπαθώ να μένω ήρεμος. Είτε σκοράρω, είτε όχι, πάντα γνωρίζω ότι οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο σκοράρισμα. Προσπαθώ να βρίσκομαι στη σωστή θέση, όμως κάποιες φορές η μπάλα είναι για λίγα εκατοστά στη λάθος θέση και κάποιες φορές έρχεται στα πόδια σου. Δεν με επηρεάζει τόσο πολύ. Φυσικά πρέπει να αποκτάς αυτοπεποίθηση όταν σκοράρεις, όχι όμως υπερβολική. Προσπαθώ να κάνω το ίδιο κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα και ελπίζω να έχω αυτοπεποίθηση, είτε σκοράρω, είτε όχι».


Τέλος, ο Μάρκους Μπεργκ κλήθηκε να πει τη γνώμη του για την πορεία των πρασίνων στα επερχόμενα πλέι οφ και τόνισε: «Τώρα έρχονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια και ελπίζω εγώ και οι συμπαίκτες μου να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση, όπως ήμασταν στα τελευταία παιχνίδια και τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε τα πλέι οφ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags