Facebook Pixel Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;
Life
| 2016-05-02 07:30:00

Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Ξέρετε τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2016. Τα φαινόμενα ενδέχεται κατά τόπους να συνοδευτούν από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 19 στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους έως ισχυρoύς 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και ενισχυόμενοι τοπικά στα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους και πιθανόν πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags