Facebook Pixel Μάγκας ο διευθυντής εφημερίδας για τη σφαλιάρα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2016-05-04 21:02:00

Μάγκας ο διευθυντής εφημερίδας για τη σφαλιάρα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Μάγκας ο διευθυντής εφημερίδας για τη σφαλιάρα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Τί έγραφε το πρωτοσέλιδο της “αεκτζήδικης” σελίδας για τον πρώτο ημιτελικό της Ένωσης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει ο λαός. Αυτό βέβαια είναι ένα τρανό ατόπημα που κάνει πολλές φορές, ίσως και άθελά του, ο δημοσιογραφικός κόσμος. Δεν είναι λίγες οι φορές που εφημερίδες βγαίνουν με πανηγυρικούς τίτλους και μετά από στραπάτσα αδυνατούν να τα μαζέψουν.

Αυτό όμως δεν συνέβη στην περίπτωση της “Ωρας των Σπορ”. Η εφημερίδα που πρόσκειται στην ΑΕΚ βγήκε την Τετάρτη του Πάσχα και στο πρωτοσέλιδο έγραψε για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό «Με πίστη για το μπρέικ». Μόνο που η... Βασίλισσα των ΑΕΚτζήδων δεν ήταν μόνο κατώτερη των περιστάσεων αλλά γνώρισε και τη συντριβή με 93-58.

Λίγη ώρα μετά το ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ο εκ των διευθυντών της εφημερίδας, με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε συγγνώμη από τους αναγνώστες. «Για αρχή, μια συγνώμη για το σημερινό πρωτοσέλιδο "χτύπημα" περί πίστης για το "μπρέικ" (ευτυχώς ήταν μικρό και κάτω κάτω αλλά και πάλι είναι γελοίο)», ανέφερε μεταξύ αλλων το post του Πάνου Λούπου, ο οποίος αξίζει συγχαρητηρίων για την αντρίκεια στάση του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags