Facebook Pixel Απαράδεκτος Σίλβα με Καμπιάσο!
| 2016-05-18 10:15:00

Απαράδεκτος Σίλβα με Καμπιάσο!

Απαράδεκτος Σίλβα με Καμπιάσο!

Άγριο κράξιμο του Γιάννη Παπαγιάννη στον προπονητή του Ολυμπιακού για την ενδεκάδα που κατέβασε στον τελικό και αποκάλυψη του λόγου που αφήνει εκτός τον Αργεντινό άσο!

Τόσο κακή προετοιμασία και κοουτσάρισμα τελικού Kυπέλλου από προπονητή του Ολυμπιακού δεν είχαμε ξαναδεί. Τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια, τέτοια λάθη από προπονητή δεν θυμόμαστε να έχουν συμβεί.

Ο Σίλβα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ανυπαρξία των "ερυθρόλευκων" και θα εξηγήσουμε γιατί.

1. Δεν είναι δυνατόν να επιμένεις να έχεις στον πάγκο του πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και να βάζεις παίκτες που δεν έχουν το ειδικό βάρος να σηκώσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια.

2. Δεν είναι δυνατόν να έχει στον πάγκο τον Ιντέγε, τον Τσόρι, τον Πάρντο, τον Σεμπά, τον Ντουρμάζ, τον Καμπιάσο και τον Σιόβα για να στήνει αυτή την απαράδεκτη ενδεκάδα χωρίς αρχή και τέλος.

3. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν από την αρχή ο 36χρονος Φουστέρ και ο Πουλίδο σε θέση βασικού σέντερ φορ! Όπως δεν είναι δυνατόν να παίζει συνεχώς βασικός ο προκλητικά αδιάφορος Μαζουακού ενώ από πίσω του υπάρχει ένα νέο ελληνόπουλο που εάν του δώσουν ευκαιρίες μπορεί να εξελιχθεί σε αστεράκι πρώτου βεληνεκούς.

Πολλά φταίνε για τη χθεσινή δίκαιη επικράτηση της ΑΕΚ, αφού ο Ολυμπιακός δε δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί. Πιο πολύ όμως ευθύνεται ο Σίλβα. Και ευθύνεται εκτός από το απαράδεκτο αγωνιστικό πλάνο έχει αφήσει έξω τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη της ομάδας. Αντί να χτίσει τον Ολυμπιακό γύρω από τον Καμπιάσο, ο Σίλβα δεν τον βάζει βασικό! Και ξέρετε γιατί δεν τον βάζει βασικό; Γιατί πολύ απλά δεν έγινε η μεταγραφή με δική του εισήγηση!

Υ.Γ: Ο Ολυμπιακός με δεδομένο το μπάτζετ του, έχασε έναν τίτλο που δεν έπρεπε να χαθεί. Ας κινηθούν από τώρα για τη νέα ευρωπαϊκή χρονιά. Γιατί εάν πάνε στο Champions League με αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα κλάψουν μανούλες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags