Facebook Pixel Oι τελικοί του ΝΒΑ ζωντανά κι αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV
Life
| 2016-06-02 20:50:00

Oι τελικοί του ΝΒΑ ζωντανά κι αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Oι τελικοί του ΝΒΑ ζωντανά κι αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ ΤV παραμένει ο μόνος προορισμός για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα αναδείξουν τους νέους πρωταθλητές, στο ΝΒΑ -όπου οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς του Στεφ Κάρι έρχονται για άλλη μια χρονιά αντιμέτωποι με τους Κλίβελαντ Καβαλιέρς του ΛεΜπρον Τζέιμς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή και ενώ βρέθηκαν μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό (οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προηγήθηκαν 3-1, στη σειρά των τελικών στη Δύση), κατάφεραν και φέτος να διεκδικούν τον τίτλο στο ΝΒΑ. Απέναντι θα βρουν την ομάδα που αντιμετώπισαν και πέρυσι, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να έχει φέτος παρέα -εν αντιθέσει με το περυσινό one man show- και τον Στεφ Κάρι να δεσμεύεται πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να ζήσουν οι “Πολεμιστές” την πιο επιτυχημένη σεζόν, από καταβολής ΝΒΑ. Οι τελικοί ξεκινούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου (04.00), στο Γκόλντεν Στέιτ, και ο ΟΤΕ TV θα καλύψει, με μία μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή, όλη τη διαδικασία που θα οδηγήσει τη στέψη του φετινού πρωταθλητή στο ΟΤΕ SPORT 4HD, ενώ έχουν προγραμματιστεί και ειδικές εκπομπές, για το φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.

Τελικούς έχουν και στην Ιταλία, με την Αρμάνι των Αλεσάντρο Τζεντίλε και Όλιβερ Λαφαγιέτ να προσδοκά την επιστροφή της στην κορυφή, έπειτα από δυο χρόνια απουσίας. Απέναντι της, θα βρει την περυσινή φιναλίστ, Ρέτζιο Εμίλια. Η έναρξη θα δοθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 21.45, στο OTE SPORT 8HD και οι συνδρομητές των καναλιών ΟΤΕ SPORT θα 'χουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD και αυτή την παραδοσιακά συναρπαστική σειρά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα playoffs των δυο κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης: του ισπανικού με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της χώρας, Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια και Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ Κούτσα (οι ημιτελικοί ξεκινούν σήμερα, στις 22.00, στο ΟΤΕ SPORT 7HD) και του τουρκικού μεταξύ των πλέον δημοφιλών ομάδων Αναντολού Εφές-Φενέρμπαχτσε που μπαίνει στην τελική σειρά (θα προβληθεί στο OTE SPORT 7HD με αφετηρία την Παρασκευή 3/6 στις 20:00). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags