Facebook Pixel Tα... πάνω-κάτω θέλει ο Πανόπουλος!
| 2016-06-10 12:46:00

Tα... πάνω-κάτω θέλει ο Πανόπουλος!

Tα... πάνω-κάτω θέλει ο Πανόπουλος!

Μετά την πρόταση της NOVA στη συνάντησή της με την Super League για το πως θα πρέπει να διεξάγεται το πρωτάθλημα, ακολούθησε και ο Χρήστος Πανόπουλος με δική του και... άκρως ριζοσπαστική! 

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, προτείνει ουσιαστικά πλέι οφ και πλέι άουτ, έτσι ώστε καμία ομάδα της λίγκας να μην είναι αδιάφορη.

Συγκεκριμένα, ο Πανόπουλος προτείνει μετά τα πλέι οφ των τεσσάρων πρώτων να υπάρχουν κι άλλα, για την 5η θέση που επίσης οδηγεί στην Ευρώπη και στα οποία μετέχουν οι ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 5 έως 8. Με την προϋπόθεση βεβαίως να μην πάρει το Κύπελλο κάποια ομάδα εκτός πρώτης τετράδας.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη προβλέπει και πλέι άουτ στην «ουρά» έτσι ώστε να υπάρχει… σασπένς και στις ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία τους

Αναλυτικότερα, η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας της Super League θα υποβιβάζεται απευθείας στην Football League και αντίστοιχα, η πρωταθλήτρια της τελευταίας θα εξασφαλίζει άνοδο. Τώρα, αναφορικά με τον δεύτερο που θα… αποχαιρετάει τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπάρχουν δύο προτάσεις:

Πρώτον, να γίνονται πλέι άουτ με τη συμμετοχή του προτελευταίου και του τρίτου από το τέλος του πρωταθλήματος της Super League και των ομάδων που θα τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση της Football League.

Οσον αφορά την δεύτερη πρόταση, προβλέπει αγώνα μπαράζ μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Super League, με την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στη Football League

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags