Facebook Pixel Τα μαθηματικά βελτιώνουν το σεξ!
| 2016-06-15 19:20:00

Τα μαθηματικά βελτιώνουν το σεξ!

Τα μαθηματικά βελτιώνουν το σεξ!

Απίστευτο και όμως πραγματικό.

Οι συνταξιούχοι, που μπορούν με ευκολία να κάνουν μαθηματικές πράξεις, έχουν διπλάσιες πιθανότητες να είναι σεξουαλικά ενεργοί, έδειξε νέα Βρετανική μελέτη.
Εάν... το έχετε με τα μαθηματικά, μάλλον... το έχετε και με το σεξ. Σύμφωνα με τα νέα, ανατρεπτικά ευρήματα του Διεθνούς Κέντρου Μακροζωίας στο Λονδίνο (ILC), εάν κάποιος μπορεί να επιλύει σωστά μαθηματικές πράξεις, τότε μπορεί να παραμείνει... ζωηρός μέχρι τα 80 του.

Αρχικά η έρευνα θέλησε να διαπιστώσει κατά πόσο, όσοι ξέρουν καλά μαθηματικά, είναι καλύτεροι στην αποταμίευση χρημάτων για τα συντάξιμα χρόνια τους. Αλλά στην πορεία οι επιστήμονες ήρθαν αντιμέτωποι με αυτά τα ευρήματα, που αφορούν στη σεξουαλική δραστηριότητα.

Τελικά το 41% όσων είχε μία ή καμία σωστή απάντηση στις μαθηματικές πράξεις, όπως ο υπολογισμός κλασμάτων και σύνθετων τόκων, έκανε σεξ τους προηγούμενους 12 μήνες. Όσοι είχαν απαντήσει σωστά σε τέσσερα ή πέντε προβλήματα δήλωσαν σεξουαλικά δραστήριοι τον προηγούμενο χρόνο σε ποσοστό 79%.

Η επικεφαλής ερευνήτρια Dr Cesira Urzi Brancati δήλωσε: "Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η μία να είναι κάποιος δραστήριος και ικανός να απολαμβάνει τη ζωή, αφού έχει υψηλότερες νοητικές δεξιότητες και η άλλη να υπάρχει κάποιο εγγενές χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, όπως η περιέργεια και η δεκτικότητα σε εμπειρίες, που κάνει τους μαθηματικούς τύπους να είναι και πιο ενεργοί στο κρεβάτι".

Η ερευνητική ομάδα ανέλυσε στοιχεία από μία μακροπρόθεσμη μελέτη για τη γήρανση, που έχει αρχίσει από το 2002 σε χιλιάδες εθελοντές, οι οποίοι εκείνη την εποχή είχαν ηλικία 55 ετών και άνω. Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν σε Σύνοδο του ILC για το εισόδημα μετά την συνταξιοδότηση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου στο Λονδίνο.

ΠΗΓΗ: healthmag.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags