Facebook Pixel "Στο χέρι μου να τους δικαιώσω"
| 2016-06-29 08:04:00

"Στο χέρι μου να τους δικαιώσω"

"Στο χέρι μου να τους δικαιώσω"

O Στέφανος Καπίνο, μιλώντας στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, για την ευκαιρία που έχει να καθιερωθεί στους ερυθρόλευκους ύστερα από την πώληση του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ. Επίσης, μίλησε συγκεκριμένα για τον πρώην πορτιέρο των «ερυθρόλευκων», αλλά και για τους στόχους της ομάδας του

Αναλυτικά

«Αυτό εξαρτάται από μένα. Δεν διαβάζω και δεν θέλω να διαβάζω από 'κει και πέρα ότι φτάσει στα αυτιά μου. Ο Ρομπέρτο ήταν και είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Από 'κει και πέρα είναι στο χέρι μου να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με πίστεψαν, τον πρόεδρο, την διοίκηση, τον Αλέκο Ράντο και τον εαυτό μου πάνω απ' όλα και να καταφέρω να ανταποκριθώ», είπε αρχικά ο 22χρονος τερματοφύλακας.

Για τα όσα έχει δει έως τώρα στην προετοιμασία ο Καπίνο είπε: «Σίγουρα συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, απλά το θετικό για μένα είναι ότι μέσα σε τρεις ημέρες που έχουμε κάνει προπονήσεις με τον νέο προπονητή καταφέραμε να βγάλουμε κάποια πράγματα, τουλάχιστον τον τρόπο σκέψης που θέλει να παίξουμε και προσπαθήσαμε να τα ακολουθήσουμε μέσα στο παιχνίδι μας».

Για τα όσα κρατάει από τα όσα είδε από τον Ρομπέρτο: «Καταρχήν είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Δούλευε σκληρά, σαν να μην ήταν ο βασικός. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για όλους μας. Από 'κει και πέρα συνεχίζουμε όλοι μας με το ίδιο κίνητρο και το ίδιο μοτίβο».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Στις εγχώριες διοργανώσεις είναι πάντα το ίδιο, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να βγούμε στο Champions League, το οποίο πιστεύει θα το χαρεί και ο κόσμος περισσότερο από τις άλλες φορές που βγαίναμε κατευθείαν. Είναι ένας μεγάλος στόχος να μπούμε στους ομίλους και από 'κει και πέρα κοιτάμε στόχο, στόχο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags