Facebook Pixel Ατάκα-έκπληξη από «Στράμα»: Εσύ θα είσαι ο ηγέτης!
| 2016-07-02 21:00:00

Ατάκα-έκπληξη από «Στράμα»: Εσύ θα είσαι ο ηγέτης!

Ατάκα-έκπληξη από «Στράμα»: Εσύ θα είσαι ο ηγέτης!

Ποιος Μπεργκ, ποιος Λέτο και ποιος Ιμπάρμπο; Άλλον όρισε "αφεντικό" εντός αγωνιστικού χώρου ο Ιταλός προπονητής, εκπλήσσοντας τους πάντες! O Sportdog έχει το παρασκήνιο...

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι, σε συνεννόηση πάντα με τον Γιάννη Αλαφούζο, τρέχουν πλέον με εντυπωσιακούς ρυθμούς τις μεταγραφές και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις, με πιο δυνατή, μέχρι στιγμής, αυτή του Ιμπάρμπο.

Ο Παναθηναϊκός χτίζει σιγά-σιγά ένα πολύ καλό και γεμάτο ρόστερ εν όψει της νέας περιόδου, στο οποίο θα υπάρχουν και παίκτες προσωπικότητες, όπως είναι ο Κολομβιανός επιθετικός, αλλά και οι παλιοί Μπεργκ και Λέτο, που θα μπορούν να βγουν μπροστά και να τραβήξουν την ομάδα στα δύσκολα. Ο προπονητής, όμως, του Τριφυλλιού, έχει και ένα "κρυφό χαρτί" γι΄ αυτόν τον ρόλο, καθώς ήδη έχει δείξει ποιον πιστεύει πάρα πολύ.

Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, τον οποίο ο Ιταλός έχει πάρει από κοντά στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και προσπαθεί να τον "ανεβάσει" τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Ο Στραματσόνι πιστεύει πάρα πολύ στον Αργεντινό άσο, για τον οποίο τον περασμένο Γενάρη οι Πράσινοι έδωσαν περισσότερα από 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από τον Παναιτωλικό και εκτιμά ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν.

Ο Βιγιαφάνιες δεν υπολογίζεται απλά ως βασικός στην 11άδα που ετοιμάζει ο Ιταλός, αλλά θα είναι και ο οργανωτής-ηγέτηες μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή τη λογική θα δουλέψουν οι Πράσινοι και ήδη έχει φανεί ξεκάθαρα από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας ότι από τον Λούκας Βιγιαφάνιες θα περνάει όλο το παιχνίδι του νέου Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Στραματσόνι υποστηρίζει πως αν ο Αργεντινός είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα δε θα έχει κανένα πρόβλημα στα προκριματικά της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags