Facebook Pixel Δεν έχει ρίσκο η απόκτηση Λεντέσμα
| 2016-07-05 15:28:00

Δεν έχει ρίσκο η απόκτηση Λεντέσμα

Δεν έχει ρίσκο η απόκτηση Λεντέσμα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει από το Τέχελεν της Ολλανδίας τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Αργεντινό και την προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει.

Αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει μια οικονομική υπέρβαση σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ας την κάνει για τον παιχταρά Κριστιάν Λεντέσμα. Δεν περιμέναμε να τον δούμε σε προπόνηση για να αντιληφθούμε την ποιότητά του. Στο Καμπιονάτο έπαιζε, όχι σε κάποια χώρα που δεν δείχνει η τηλεόραση. Τα συνδρομητικά κανάλια τα τελευταία χρόνια φέρνουν στα. σπίτια μας όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα. Δύο - τρεις φορές να είχες δει ματς της Λάτσιο με τον Αργεντινό στη σύνθεσή της αντιλαμβανόσουν γρήγορα για τι είδους παίκτη πρόκειται.

Ο Λεντέσμα είναι άλλη κλάση. Η ποιότητά του ξεπερνάει κατά πολύ τα στενά ελληνικά όρια. Ακόμα και στα 34 του μπορεί να «κουμπώσει» αμέσως στον Παναθηναϊκό, να πάρει φανέλα βασικού και να κάνει τη διαφορά. Δεν μας λύθηκαν απορίες από την πρώτη προπόνηση στην οποία τον παρακολουθήσαμε σχετικά με την αξία του. Την γνωρίζαμε όλοι. Μας έφυγαν όμως - και ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα - οι αμφιβολίες για την κατάσταση στην οποία μπορεί να παρουσιαστεί από άποψη φυσικής κατάστασης.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε μήνα μπροστά του για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ο Στραματσόνι δήλωσε πως εκείνα τα ματς είναι το. deadline για να έχει έτοιμη την ομάδα. Ο Λεντέσμα έβγαλε με άνεση το πρόγραμμα, έδειξε πως είναι. fit και δεν θύμισε σε τίποτα τον Μάικλ Εσιέν που (δεν) βλέπαμε πέρσι τον ίδιο καιρό. Ο Αργεντινός ούτε σοβαρούς τραυματισμούς κουβαλάει, όπως ο Γκανέζος, ούτε έφυγε... απαξιωμένος από το Καμπιονάτο. Έκλεισε ο κύκλος του στη Λάτσιο μετά από εννιά χρόνια, στα οποία διακρίθηκε, ξεχώρισε, έγινε βασικός και απαραίτητος.

Το όποιο ρίσκο μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός με μία τέτοιου είδους μεταγραφή είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο που πήρε πέρσι το καλοκαίρι με τον Εσιέν. Γνώμη μου και μετά την μικρή πρώτη γεύση που μας άφησε ο Λεντέσμα, είναι πως δεν υπάρχει ρίσκο σε μία τέτοια κίνηση. Ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη που θα έρθει και θα του κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή με το «καλημέρα». Ο Αργεντινός είναι ικανός να το πράξει.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags