Facebook Pixel Τίναξε την μπάνκα! Τόσα «έσκασε» στον Μπουρούση!
| 2016-07-12 14:00:00

Τίναξε την μπάνκα! Τόσα «έσκασε» στον Μπουρούση!

Τίναξε την μπάνκα! Τόσα «έσκασε» στον Μπουρούση!

Φοβερή οικονομική υπέρβαση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πείσει τον Έλληνα σέντερ να πει "ναι"! Διαβάστε για πόσα λεφτά μιλάμε...

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία τεράστια μεταγραφή και απέκτησε τον Γιάννη Μπουρούση μετά από ένα δραματικό σήριαλ που κράτησε πολλές μέρες. 

Ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε σήμερα ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο να έρθει η πολυπόθητη πρόταση από το NBA (υπήρχαν μόνο κάποιες κρούσεις φιλολογικού ενδιαφέροντος) και αποδέχθηκε τη "χρυσή" πρόταση των Πρασίνων.

Αν και λέγεται, πάντως, ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση που προκύψει (μέχρι τον Αύγουστο) επίσημη προσφορά από τον μαγικό κόσμο. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρόταση του Τριφυλλιού αφορά κλειστό διετές συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει συνολικές αποδοχές 2,5 εκ. ευρώ!

Πρόκειται, φυσικά, για ένα τρομακτικά μεγάλο ποσό, που εκτοξεύει το φετινό μπάτζετ της "πράσινης" ΚΑΕ, σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για το ελληνικό μπάσκετ και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή και δε δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ντύσει στα πράσινα τον κορυφαίο ψηλό της περσινής σεζόν στην Ευρώπη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags