Facebook Pixel Απίστευτο: Οι τζιχαντιστές διοργάνωσαν ακόμα και… Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)
Life
| 2016-07-12 23:44:00

Απίστευτο: Οι τζιχαντιστές διοργάνωσαν ακόμα και… Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Οι τζιχαντιστές διοργάνωσαν ακόμα και… Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο πλαίσιο προπαγάνδας συνηθίζουν να δίνουν στη δημοσιότητα φρικτές εικόνες εκτελέσεων και βασανισμών, όμως, αυτή τη φορά διοχέτευσαν φωτογραφίες με τελείως διαφορετικό περιεχόμενο.

Σε μία προσπάθεια να αποτυπώσουν μία φιλειρηνική εικόνα, η οποία απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, οι τζιχαντιστές διοργάνωσαν ακόμα και… Ολυμπιακούς Αγώνες, που φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού.

Στον «αθλητικό» διαγωνισμό, λοιπόν, συμμετείχαν αυστηρά αγόρια, κατά τον οποίο παιδιά και έφηβοι έπαιξαν μουσικές καρέκλες, έδειξαν τη δύναμή τους τραβώντας σχοινιά και φούσκωσαν πολύχρωμα μπαλόνια.

Όλα, βεβαίως, υπό το άγρυπνο βλέμμα δεκάδων ενηλίκων και ενώ ο φωτογραφικός φακός φρόντιζε να απαθανατίσει τις στιγμές ξεγνοιασιάς των συμμετεχόντων.

Οι άτυποι αγώνες λέγεται πως έλαβαν χώρα στην πόλη Ταλ Αφάρ του Ιράκ, η οποία ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος, με τις φωτογραφίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω Twitter.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες δύο από τους νεαρούς που παίζουν φορούν φανέλες του 
Άντονι Στόουκς της Blackburn Rovers F.C. και της Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα αυτά, βέβαια, έπειτα από τις εκτελέσεις Σύρων ποδοσφαιριστών με την κατηγορία της κατασκοπίας και ενώ το Ισλαμικό Κράτος έχει απαγορεύσει τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων. 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags