Facebook Pixel Η «αποκάλυψη» Ίβιτς για τις μεταγραφές!
| 2016-07-13 21:36:00

Η «αποκάλυψη» Ίβιτς για τις μεταγραφές!

Η «αποκάλυψη» Ίβιτς για τις μεταγραφές!

Διαβάστε για ποιο λόγο ο κόουτς του ΠΑΟΚ χάρηκε με την ήττα από την Στεάουα, αλλά και τι είπε για τις μεταγραφές. Τέλειωσαν ή περιμένουμε και κάτι ακόμα;

Αναλυτικά τα όσα είπε:
 

Για τα όσα είδε σήμερα: "Ίσως είναι και καλό το γεγονός ότι συνέβη τώρα αυτό, που βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά τα δύο παιχνίδια που δώσαμε και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Οι προπονήσεις υπήρχαν και πριν.  Ίσως υπάρχει περισσότερη κούραση και μπορεί να φάνηκε αυτό. Φαινόντουσαν πιο βαριά τα πόδια, δεν είχαμε τα τρεξίματα που θέλαμε. Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά, για την περίοδο που βρισκόμαστε".
 

Για τις μεταγραφές: "Όσον αφορά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που πλησιάζει έχουμε κλείσει...".
 

Για την κίνηση του Μακ να μεταβεί στο Oosterbeek: "Είναι θετικό αυτό που έκανε, που ήθελε να έρθει να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Είχε περισσότερες ημέρες άδεια και επέλεξε να έρθει, είναι επαγγελματίας και σίγουρα θα ξεκινήσει από αύριο προετοιμασία και προπονήσεις με την ομάδα".
 

Για το φιλικό του Σαββάτου: "Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό. Και σήμερα κάποιοι έπαιξαν παραπάνω, δεν έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν, κάποιοι θα παίξουν 90 λεπτά και κάποιοι λιγότερο. Πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι και πρέπει να προσαρμοστούμε...".
 

Για την εμφάνιση του Κρέσπο: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος...".
 

Για τον Κάνιας: "Έχει δουλέψει ο ίδιος μόνος του, βέβαια δε βρίσκεται ακόμη στο επθυμητό στάδιο, από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Θα δουλέψει μόνος και θα παλέψει για τη συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να τον ετοιμάσουμε. Αν δεν προλάβει το πρώτο παχνίδι, πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα στη 18άδα στο δεύτερο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags