Facebook Pixel Πού εντόπισε προβλήματα ο Βίκτορ στον Ολυμπιακό;
| 2016-07-15 22:35:00

Πού εντόπισε προβλήματα ο Βίκτορ στον Ολυμπιακό;

Πού εντόπισε προβλήματα ο Βίκτορ στον Ολυμπιακό;

Δικαίωσε Sportdog ο Ισπανός τεχνικός μετά το τελευταίο φιλικό των “ερυθρόλευκων” κόντρα στην Μπριζ.

Δεν ήταν καλός στην επίθεση έγραψε ο σκύλος στο match report του πέμπτου φιλικού του Ολυμπιακού στο Βέλγιο. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Βίκτορ Σάντσεθ εντόπισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

«Ήταν σκληρό παιχνίδι. Με την πρωταθλητρία Βελγίου. Είδα παιχνίδι μεγάλης έντασης και από τους δύο. Αυτό ήταν πολύ καλό. Στην διάρκεια του αγώνα, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε φάσεις αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στις τελικές προσπάθειές μας. Αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε. Το βασικό μας πρόβλημα είναι ο Πουλίδο. Έχει ένα χτύπημα στο γόνατο με άλλον παίκτη σε μία κόντρα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί τον χρειαζόμαστε για την συνέχεια», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova και συνέχισε.

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ είπε: «Θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό σκορ του 2ου αγώνα για να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Είναι δύο καλές ομάδες. Κάτι έχουν κάνει καλά για να είναι εδώ. Θα θέλουν και αυτοί την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένο για τον στόχο μας και για να προκριθούμε».
Για το β' στάδιο προετοιμασίας στο Βέλγιο: «Ήταν ένα καλό στάδιο προετοιμασίας στο Βέλγιο. Δώσαμε τρία καλά ματς. Είμαστε ευχαριστημένοι διότι παίξαμε με καλές και δυνατές ομάδες. Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και από την δουλειά. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags