Facebook Pixel Μεταγραφή - ματ από Μαρινάκη στην Κίνα;
| 2016-07-20 10:15:00

Μεταγραφή - ματ από Μαρινάκη στην Κίνα;

Μεταγραφή - ματ από Μαρινάκη στην Κίνα;

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ανοίξει δίαυλο με σπουδαία μανατζερικά κανάλια - Διαβάστε για ποιον ποδοσφαιριστή πρόκειται!

Η αλήθεια είναι ότι έχει γραφτεί ξανά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας για παίκτη των "ερυθρόλευκων".

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην περίπτωση του Ιντέγιε, όταν πριν από μερικούς μήνες οι Πειραιώτες είχαν μία σούπερ πρόταση στα χέρια τους για την παραχώρησή του, αλλά με εισήγηση του Μάρκο Σίλβα δεν προχώρησε το θέμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε τον Νιγηριανό φορ για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να την πάρει από την Άντερλεχτ...

Τώρα όμως φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα πρόταση από ομάδα της Κίνας, αυτή τη φορά για την παραχώρηση του Ντα Κόστα!

Ο Μαροκινός στόπερ είναι με το 1,5 εκτός Ολυμπιακού και δεν φαίνεται να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κινεζικό πρωτάθλημα...

Τα λεφτά είναι πολλά βλέπετε εκεί, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τις ομάδες που τους πουλάνε.

Για αυτό σας λέμε: Έχει ανοίξει δίαυλο με σπουδαία μανατζερικά κανάλια ο Ολυμπιακός και για αυτό κάθε πρόταση που υπάρχει για παίκτη του ρόστερ του, συνοδεύεται από πολλά εκ. ευρώ.

Για την ώρα βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά όπως έχει γίνει γνωστό και ο ίδιος ο Ντα Κόστα ψάχνεται στη συγκεκριμένη αγορά, κάτι που θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού αν τελικά βρεθεί ομάδα που να ενδιαφέρεται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags